23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GM OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

9 yıldır profesyonellerin referans kaynağı olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin yeni sayısı okuyucuları ile buluştu

GM OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

11 Ağustos 2012 / 14:40

TURİZMİN SESİ


GM’in 60.sayısında birbirinden özel ve turizme dair gündem yaratacak konulara yer alıyor. Kapak konusu olan Helal ile Helal turizmi ve helal pazarına değinen GM, “Turizmin Son Çeyreğinde Neler Olacak?” sorusunun yanıtını turizm profesyonellerinden okuyucularına aktarıyor.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ ile gerçekleştirdiği özel röportaj ile İstanbul turizminin son durumunu değerlendiren GM, Kemer, Belek, Fethiye ve Alanya bölgelerindeki turizm aktörleri ile yaptığı röportajlarla bölgelerin turizm gündemini okuyucuları ile paylaşıyor.


“Gençlerin Gözünden Turizm” başlıklı araştırma haberi ile geleceğin yöneticileri ile turizmi irdeleyen GM, “Turizmci Babaların Turizmci Çocukları“ başlıklı özel haberi, gündeme dair turizm istatistikleri, kişisel gelişim ve yönetim konuları ile dopdolu içeriğini okuyucularına sunuyor.
 

İSTANBUL GİBİYİM”
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ
İstanbul da 2004’ten beri hizmet veriyorsunuz. Bu İstanbul’u nasıl yönetiyorsunuz? Size gerçekten bir İstanbul aşığı diyebilir miyiz?
 

İstanbul gibi bir kenti başarı ile yönetmek için bu kente sevdalı olmak lazım. Ben de bu kente sevdalıyım. Zaten yaklaşık 40 yıldır siyasetin içindeyim. Daha önce pek çok görevin yanı sıra Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptım. Bu önemli deneyim sayesinde İstanbul’u yönetmenin nasıl bir görev olduğunun farkındaydım. Ama her zaman söylüyorum, benim “hayatım İstanbul.” Zaten İstanbul, hizmetlerin en güzeline layık. İstanbul’u 21. yüzyılı etkileyen bir şehir yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp büyük bir yoğunluk içinde çalışıyoruz.

Bana nasılsınız diye sorduklarında, “İstanbul gibiyim”, diyorum. Her zaman hareketli, her zaman hizmet etmeye hazırım, anlamında bir mana yüklüdür bu ifade. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, her an bu şehrin hizmetinde olan kişidir. Bunun için başkan, o şehirle özdeşleşmelidir. Aynen onun gibi olmalıdır. Bir başka anlam daha vardır bu ifadede; şehrimize, İstanbul’a sahip çıkmak. İstanbul’a gerçek anlamda sevdalıyım. Dününü ve bugünü bildiğim, onun için sevinip, onun için kaygılandığım bir şehir. Bu sevdam her geçen gün daha da büyüyor. İstanbul’a sevdalı biri olarak daha büyük bir aşk ve şevkle görevimi yerine getiriyorum.” Devamı www.gmdergi.com’da

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİNİ OKUMAK İÇİN
www.gmdergi.com  ve E- dergiyi okumak için http://www.dijimecmua.com/index.php?c=sw&v=149&s=6841  tıklayın
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.