22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GOLDCİTY VEKA RACING DAKAR'A SPONSOR

Goldcity Turizm Kompleksi mayıs ayı içerisinde yaklaşık 150 kişilik Veka -racing Dakar ekibini otelde ağırlamak için kolları sıvamaya başladı

GOLDCİTY  VEKA RACING DAKAR'A SPONSOR

09 Ocak 2012 / 09:40

Halil ÖNCÜ-ALANYA


Dünyanın en prestijli ve kaliteli firmaların destekleyici olduğu Veka-Racing Dakar Rallisi her sene olduğu gibi bu senede hız kesmeden devam ediyor. Alanya'da bulunan Goldcity Turizm Kompleksinin ana sponsorlarından biri olduğu heyecanlı yarışlar etaplar halinde devam ederken Peru, Şili ve Arjantin ülkelerini kapsayan Dakar rallisi aynı zamanda dünyanın sayılı firmalarının ev sahipliği öncülüğünde hız kesmeden devam ediyor.

Dünyada büyük kabul gören yarışlarda heyecan kasırgası eserken takımlar aynı zamanda büyük bir mücadele içerisine girerek birincilik için kıyasıya bir rekabetin içinde oluyorlar. Firma takımlarına sponsor olan dünyaca ünlü markalarda bir yerde rekabetin içinde olurken Goldcity Turizm Kompleksi de bu heyecanlı yarışlarda prestijli markalar arasında yerini alarak bir yerde ülkemizi başarıyla temsil ediyor. 2012 yılı içerisinde devam eden yarışlarda başarı grafiklerini yükselten takımlar 3 ülke arasında çizilen yarış etaplarında doğa şartlarının zorlukları arasında finale ulaşmanın heyecanını yaşarlarken, destekleyici olan firmaların dünya çapında izleniyor olmaları da firmalara büyük avantaj sağlıyor. Goldcity Turizm Kompleksi mayıs ayı içerisinde de yaklaşık 150 kişilik Veka -racing Dakar ekibini otelde ağırlamak için kolları sıvamaya başladı. Ülke tanıtımının öncü kurumlarından biri haline gelen Goldcity Turizm Kompleksi uluslararası yarış organizasyonlarında artık yabancı firmalar tarafından da aranır hale geldi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.