22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GOLDEN KEY CHALET’TE BÜYÜLÜ BİR YILBAŞI

Kartalkaya Golden Key Chalet, yılbaşını ister kar manzarasında şöminenin başında şarabını yudumlamak, ister karlar altında jakuzi keyfi yaparak eşsiz bir deneyime imza atmak isteyen konukları için unutulmaz bir yılbaşı gecesi sunuyor

GOLDEN KEY CHALET’TE BÜYÜLÜ BİR YILBAŞI

31 Aralık 2014 / 10:00

TURİZMİN SESİ

Köroğlu dağlarının heybetli ve huzur dolu manzarasını önünüze seren Golden Key Chalet, yılbaşını huzur ve eğlence dolu karşılamak isteyen konuklarına güçlü ses Ediz BAHAR’ın canlı performansı ve Türk- Dünya mutfağının en özel lezzetlerinden oluşan yılbaşı menüsüyle lezzet ve eğlence dolu bir gece yaşatacak. Doğa ve butik otelciliğin yenilikçi adresi Kartalkaya Golden Key Chalet, yılbaşını ister kar manzarasında şöminenin başında şarabını yudumlamak,  ister karlar altında jakuzi keyfi yaparak eşsiz bir deneyime imza atmak isteyen konukları için unutulmaz bir yılbaşı gecesi sunuyor.

golden-key-chalet,yilbasi-gecesi,jakuzi-keyfi,karlar-altinda,2.jpg

Sezen Aksu, Alessandro Saffina, Ferhat Göçer gibi sanatçılara eşlik eden Ediz BAHAR’ın eşsiz yorumuyla başlayacak gece Türkiye’nin en iyi Dj’lerinden biri olan Metin CANSARAY’ın  performansıyla devam ederek eğlenceyi zirveye taşıyacak. Türk ve Dünya mutfağının en güzel lezzetlerinin sunulduğu Golden Key Chalet usta şeflerin yılbaşı gecesine özel hazırladığı menüyle de konuklarına lezzet şöleni yaşatacak.

golden-key-chalet,yilbasi-gecesi,jakuzi-keyfi,karlar-altinda,45.jpg
 
Eşsiz Bir Deneyim; Kar Altında Jakuzi Keyfi
Golden Key Chalet, terasında bulunan “5 Elements SPA Merkezi”nin huzur dolu dağ manzarası ve sunduğu çeşitli hizmetleriyle bedeninizin yanı sıra ruhunuzu da yenilemenizi sağlıyor. SPA merkezinde hot tube, sauna, buhar banyosu, vücut bakımları, çiftlere özel bakımlar ve masaj gibi birçok özel hizmetten yararlanabilir, fitness salonunu veya yüzme havuzunu kullanarak kendinizi şımartabilirsiniz. Özel sağlık havuzu seansı da bulunan Golden Key Chalet’te vücudunuzda bulunan tüm negatif yükleri üzerinizden atarak yeniden doğduğunuzu hissedeceksiniz.
 
golden-key-chalet,yilbasi-gecesi,jakuzi-keyfi,karlar-altinda,3.jpg
 
İtalyan ve Türk Mutfağının En Güzel Lezzetleri Golden Key Chalet’te
Yeni lezzetlerin ve yeniliklerin en büyük takipçisi Golden Key Chalet Dünya ve Türk mutfağından sunduğu lezzetlerle konuklarına ziyafet yaşatıyor. Deneyimli usta şefler tarafından hazırlanan Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yer aldığı açık büfesiyle göz dolduran Golden Key Chalet, İtalyan mutfağıyla da lezzet sınırlarını zorluyor. Büyük bir özenle hazırlanan ravioli, özel soslu spagettiler, risotto ve pizzalarla da konuklarına doyumsuz bir lezzet keşfi sunuyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.