22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GOLF CAMBAZI TÜRKİYE’YE GELİYOR

Dünyanın en ünlü golf şovmeni olarak tanınan David Edwards, yeni yılın ilk haftası Gloria Hotels&Resorts'da gösteri sergilemek üzere Türkiye'ye geliyor

GOLF CAMBAZI TÜRKİYE’YE GELİYOR

30 Aralık 2010 / 21:53

TURİZMİN SESİ
3 dakikada 312 golf topuna vuruş yapması ile dünya rekoru kazanan David Edwards, yeni yılın ilk günlerinde Gloria Hotels&Resorts - Golf Club'da “Golf Clinic Show”unu sergileyecek. 10 yıl profesyonel golf oynayan David Edwards, 15 yıldır golf cambazlığı ve şovmenliği yapıyor.

Türkiye'ye daha önce de gelen Edwards, Mayıs 2010'da KPMG Golf Forum'u kapsamında Gloria Hotels & Resorts'da yaptığı gösteri ile izleyenleri büyülemişti. Tasarımı ünlü mimar Michel Gayon tarafından gerçekleştirilen Gloria Golf Club, iki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli (akademik), toplam 45 delikli golf alanıyla Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise bir otel bünyesinde kurulu en büyük golf sahasına sahip. Her detayı, golfü ve golften arta kalan zamanınızı “eksiksiz bir keyif” konseptinde yaşayabilmeniz için tasarlanan Gloria Golf Club ve golf sahaları toplam 1.925.200 m2'lik bir alanı kapsıyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.