22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GOLFÇÜLERE ZENGİN VE LEZİZ MENÜ

IGTM'in 15-17 Kasım tarihleri boyunca Anfaş'ta gerçekleşen fuar catering hizmetini başarıyla gerçekleştirdi

GOLFÇÜLERE ZENGİN VE LEZİZ MENÜ

22 Kasım 2011 / 17:49

TURİZMİN SESİ


Golf turizminde dünyanın en önemli etkinliği olarak nitelendirilen ve Anfaş'ta gerçekleşen Uluslararası Golf Turizm Fuarı'nın(IGTM 2011) 'Catering' firması Best Western Khan Catering oldu. Yemek sektöründe kaliteyi hizmetle buluşturan Best Western Khan Catering, fuar boyunca dünyanın en ünlü golfçülerinden ve fuar katılımcılarından tam not aldı.

Sağlıklı ve lezzetli yemekler üretmek, müşterilerine beklentilerinin üstünde hizmet sunmak ve her işinde tüketici memnuniyetini üst seviyelere çıkartmak misyonu ile faaliyetlerini 2006 yılından beri sürdüren Best Western Khan Catering; dünyanın en prestijli golf turizm endüstrisi etkinliği olan IGTM'in 15-17 Kasım tarihleri boyunca Anfaş'ta gerçekleşen fuar catering hizmetini başarıyla gerçekleştirdi. Golfçülere Zengin ve Leziz Mönü… Yıllara dayanan tecrübenin sağladığı güven ve deneyimli kadrosu ile hizmet vermeyi ilke edinmiş olan Best Western Khan Catering, en büyük olmak yerine iyi ve kaliteli hizmeti hedefleyen anlayışıyla da öne çıkmaktadır. Bu anlayışın sonucu olarak 63 ülkeden gelen 350 golf tur operatörü, 1200'ün üzerinde delege ve golf medyasının önemli temsilcileri 3 gün boyunca Anfaş'taki fuar alanında Best Western Khan Catering'in birbirinden lezzetli ve zengin mönülerini tatma fırsatı buldular.

Golf dünyasının birbirinden önemli isimlerini bir araya getiren ve Reed Travel Exhibitions tarafından organize edilen Uluslararası Golf Turizm Fuarı'nın açılışını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) Başkanı Cemil Uğurlu, Uluslararası Golf Travel Market Grup Direktörü Mark Walsh, Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği (IGTO) Başkanı Peter Walton birlikte yaptılar.
Catering Hizmetimizle de Fark Yaratıyoruz…

Antalya'nın golf turizmindeki ününün dünyada her geçen gün arttığına ve özellikle Belek bölgesinin, yılın 12 ayı birey ve gruplara golf oynayabilme olanağı sunduğuna vurgu yapan Best Western Khan Hotel ve Best Western Khan Catering Genel Müdürü Muazzez Tonguç, böylesi prestijli bir fuarın Antalya'da gerçekleşmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Etkinliğin ilimizde gerçekleşmesi hakkında Tonguç: “Ülkemiz turizmi için çok büyük önem taşıyan IGTM'in 14. buluşmasının Antalya'da yapılması çok önemli. Best Western Khan Catering olarak böylesi prestijli bir etkinliğin catering hizmetini vermiş olmaktan dolayı çok gururluyuz” dedi.

Best Western Khan Catering olarak, profesyonel ve amaca yönelik çözüm odaklı hizmet anlayışıyla mükemmele ulaşmak ve özel günleri unutulmaz kılmayı hedeflediklerinin de altını çizen Tonguç, bu kadar niş bir etkinlikte kendilerinin tercih edilir olmasının büyük bir gurur kaynağı olduğuna da vurgu yaparak catering hizmetleri ile ilgili olarak şunları söyledi: “Yemek, hazırlanışı kadar servisi ve sunumuyla da çok özel ve naif olmalı. Güleryüzlü ve profesyönel servis eşliğinde misafirlere sıradışı tatlar sunmak Best Western Khan Catering'in önceliği. Özenle ve uzun yıllara dayanan otel tecrübesinin ışığında hizmet veren catering firmamız 15-17 Kasım tarihleri arasında dünyanın en önemli golfçularına, golf operatörlerine ve golf duayenlerine başarıyla hizmet verdi. Böylesi önemli bir etkinliğin parçası olmaktan dolayı son derece gururlu ve mutluyuz.”

“Siz istediğinizde Antalya'da, düşündüğünüzde Dünya'nın her yerinde”
Best Western Khan Catering Bir ATAÇ A.Ş. Kuruluşudur.

Best Western Khan Catering Hakkında: Best Western Khan Catering, tecrübenin sağladığı güven ve deneyimli kadrosu ile hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiştir. En büyük olmak yerine iyi ve kaliteli hizmeti hedefleyen bir ATAÇ AŞ. Kuruluşudur. Catering hizmetimizi sadece Best Western Khan Hotel bünyesinde değil; konuklarınızı ağırlamak istediğiniz her noktada, tecrübeli kadrosu ve deneyimiyle sizlere hizmet vermekteyiz. Best Western Khan ile 'catering' bir başkadır…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.