22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE RÜYA GİBİ BİR TATİL

Bodrum yarımadasının tek ormanlık bölgesi olan Göltürkbükü’nde, yeşille mavinin buluştuğu yerde konumlanan “Hotel By Pablo”, misafirlerine unutulmaz güzellikte bir tatil vaat ediyor

GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE RÜYA GİBİ BİR TATİL

23 Temmuz 2014 / 10:00


“Hotel By Pablo”da bir yandan yemyeşil çam ormanlarının tazeleyici kokusunu içinize çekerken öte yandan eşsiz güzellikteki kum plajda deniz ve güneşin tadını çıkaracaksınız. 
 
hotel-by-pablo,eski-bir-likya-antik-kenti,golkoy-,-turkbuku,golturkbuku-,2.jpg
 
Ege’nin en nezih tatil yöresi
Eski bir Likya antik kenti olan Karianda’nın kalıntıları üzerine kurulan Göltürkbükü, mandalina bahçeleri arasında beyaz badanalı evleri, sahil boyunca uzanan restoranları ve plajlarıyla Ege’nin en nezih tatil yöreleri arasında geliyor. Önceden iki ayrı köy olan Gölköy ve Türkbükü’nün bir araya gelmesiyle 1999 yılında Göltürkbükü adını alıyor. Bodrum’dan yaklaşık 19 km uzaktaki Göltürkbükü koyundaki “Hotel By Pablo”, bulunduğu beldenin mimarisi ve yaşam özelliklerini yansıtıyor.
 
7’den 77’e herkes hitap ediyor
Otelde 7’den 70’e herkesin tatil anlayışına hitap edecek bir alternatif mevcut. İster yeşillikler içindeki odanızda şık koltuklarda ayaklarınızı uzatıp kitabınızı okuyarak kuş sesleri eşliğinde öğle uykusuna dalın, ister şık ahşap iskele üstündeki rahat şezlongunuza uzanarak deniz ve güneşin keyfine varın… Geniş yüzme havuzunda sevdiklerinizle yüzün, gün boyu ayağınıza kadar gelen eksiksiz servis ve ikramların tadını çıkarın. 
 
Haftanın 7 günü canlı müzik
“Hotel By Pablo” da misafirleri gündüzleri deniz ve mavi, geceleri ise Türkbükü serinliği ve romantizm kucaklıyor. Otel misafirlerine Bodrum gecelerini aratmayan bir eğlence imkânı da sunuyor. Oteldeki Harbiye Sahne’de haftanın 7 günü canlı müzik var. Barış Manço’nun vokalistlerinden kemençe eğitmeni Özlem Yüksek ve gitarist Sergio, yabancı karışık repertuarları ve türküden pop müziğe uzanan geniş yelpazedeki parçalarıyla size keyifli anlar yaşatacak. Ertan Öztaş ise hazırladığı şovla misafirleri kahkahalara boğacak. “Hotel By Pablo”da geceleri düzenlenen sürpriz aktiviteler ve sıradışı şovlarla eğlenceye doyacaksınız.  
 
hotel-by-pablo,eski-bir-likya-antik-kenti,golkoy-,-turkbuku,golturkbuku-,4.jpg
 
Her damak zevkine uygun 4 restoran
Otelde her türlü damak zevkine hitap eden 4 adet restoran bulunuyor. Havuz başı restoran, lobi restoran, Roof restoran ve deniz üzerinde bulunan iskele restoran, Ege mutfağının bütün lezzetlerini sizlerle buluşturuyor. Otelin yetenekli şef ve ekibi, sizlere farklı lezzetler sunmak adına 24 saat mesai yapıyor. Öğlen ve akşam yemeklerinde açık olan İskele Restoran’da Ege ve Akdeniz mutfağının yanı sıra, İtalyan mutfağının sevilen örnekleri ve zeytinyağıyla hazırlanmış yöresel otlarla yapılan özel yemekler, balık ve deniz ürünleri servis ediliyor. Otel By Pablo’da birbirinden farklı tasarımlara sahip havuz başı bar, lobi bar, roof bar, iskele bar olmak üzere 4 adet bar da hizmet veriyor. “Hotel By Pablo”, güler yüzlü hizmet kalitesi, mükemmel sunumu, leziz mutfağı ve sürpriz eğlenceleriyle sizi eşsiz bir tatil için Göltürkbükü’ne davet ediyor. By Pablo Hotel’de bedeninizi yeni bir yıla hazırlarken ruhunuzu da besleyin… 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.