22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GÖZDEN UZAK BALAYI TATİLİ İÇİN KORUNAKLI KİRALIK VİLLALAR ÖNE ÇIKIYOR!

Son yıllarda mahremiyete önem veren çiftlerin balayı tatili tercihi, İslami otellerden kiralık balayı villalarına doğru kaymaya başladı

Gözden Uzak Balayı Tatili İçin Korunaklı Kiralık Villalar Öne Çıkıyor!

14 Şubat 2020 Cuma 12:01

TURİZMİN SESİ


Özel korunaklı yüzme havuzu, jakuzisi, korunaklı bahçesi ve terası ile romantik balayı tatili seçeneği sunan kiralık balayı villaları, hayallerinizdeki tatili uygun fiyatlarla bir araya getiriyor.

Sevdiğiniz insan ile hayatınızı birleştirdiğiniz evlilik sürecinin en önemli adımlarından biri de şüphesiz romantik bir balayı tatili. Tıpkı düğün gibi hayatınızda bir kere yaşayacağınız balayı tatilinin beklenti ve hassasiyetlerinize uygun olarak kusursuz planlanması ciddi bir kararı beraberinde getiriyor. Küçük bir otel odasına sıkışan, özel alanın olmadığı ve İslami hassasiyetlerin gözetilemediği kalabalık oteller yerine, son birkaç yıldır İslami koşullara uygun kiralık muhafazakâr balayı villaları öne çıkıyor. İslami villa tatili, otellerin aksine balayı çiftlerinin sadece yemeklerde ve akşamları değil, tatilleri süresince başbaşa sessiz ve sakin vakit geçirmelerine imkân tanıyor.

kiralik-villalar.jpg

KONFORLU VE UYGUN MUHAFAZAKÂR BALAYI VILLASI NEREDE?

Yaz aylarında evlenen çiftlerin öncelikli tercihi Türkiyenin güney sahilleri oluyor. Yaz balayı tatili denince ise akla ilk sırada Antalya geliyor. Masmavi denizi ve altın rengi kumsalları, yemyeşil doğası ve zengin tarihiyle Antalya pek çok farklı tatil seçeneğini sunuyor. Bilhassa gözden uzak sessiz, sakin ve eşiyle yalnız bir balayı tatili geçirmek isteyen yeni evli çiftler, Kalkan beldesine bağlı kasaba ve köyleri tercih ediyor. Eşsiz doğa manzarasına sahip muhafazakâr balayı villalarıyla İslamlar Köyü, Üzümlü Köyü ve Kördere Mevkii öne çıkıyor. Kalkan merkezde yer alan İslamlar Villaları ise hem merkezde hem de doğanın içinde yer alan birbirinden güzel villa seçenekleri ile balayı tatilini yüksek konforla sunuyor.

KİRALIK VİLLADA BALAYI TATİLİNİN AVANTAJLARI NELERDİR?

İslamlar Villaları yüksek müşteri memnuniyetiyle Türkiyenin pek çok bölgesinden İslami koşullara uygun balayı tatili için tercih edilmesinin yanı sıra özellikle Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa gibi yurtdışında yaşayan Türklerin de uğrak noktası konumunda. Balayı tatilini dini hassasiyetlerine uygun olarak memleketlerinde geçirmek isteyen çiftler, yorucu ve stresli geçen evlilik hazırlıklarının ardından huzurlu, konforlu ve sakin günler için Antalyayı tercih ediyor.

İşini büyük özen ve dikkatle yapan İslamlar Villaları, 2013 ten bu yana bölgede balayı villası kiralama hizmeti veriyor. İslamlar Villaları ekibi, balayı tatilinizi planlamaya başlamanızdan rezervasyonunuza, konaklama sürecinizden balayı tatilinizin sonuna kadar seyahatinizin her aşamasında size yardımcı oluyorlar. Hemen rezervasyon ve detaylı bilgi için tıklayın.

Evlilik tarihlerine karar veren çiftler, düğün yerini belirledikten sonra hızlıca balayı için bir karar vermek isterler. Ancak yüzlerce otel arasından korunaklı bir oda bulmak için karşılaştırma yapmak oldukça zahmetli ve zordur. Çoğu zaman çiftlerin önceliklendirdikleri beklenti ve zevklerine uygun konaklama seçenekleri bulamamaktadır. Muhafazakâr tatil konseptli konaklama seçenekleri arasında öne çıkan kiralık balayı villası bulmak ise çok daha kolaydır. Her şeyden evvel mahremiyete önem veren muhafazakâr balayı villaları 2 kişilik özel tasarımlarıyla da İslami villa tatili imkanı sunuyor. İnternet üzerinden kolaylıkla rezervasyon yapılarak balayı tatili planı yapmak aşılması gereken bir engel olmaktan çıkıyor.

VİLLA TATİLİNİN OTEL TATİLİNDEN FARKI NEDİR?

Otellerde sanki bir şehirde yaşıyormuşçasına insan kalabalığıyla hareket etmek, birbiriyle yarışan çocuk sesleri ve açık büfe sıraları, balayı çiftlerinin asla yaşamak istemediği anların başında geliyor. Bunun yerine balayı villası tatil konseptiyle kendinizi evinde hissedeceğiniz bir tatile kapı aralayabilirsiniz. Günün her saatini tamamen eşinizle kurgulayarak farklı bir keyif alabilirsiniz. Sabahları oksijeni yüksek yemyeşil doğada eşinizle kuş sesleri eşliğinde el ele yapacağınız kısa bir yürüyüşün ardından özel korunaklı havuzunuzda güne serinleyerek başlayabilirsiniz. Size ait bahçenizde açık veya kapalı havuzunun yanında öğle saatlerinde güneşlenip, korunaklı terasınızda ya da jakuzide masaj yaptırarak göz alıcı rengiyle güneşin denizin üstünde batışını izleyebilirsiniz. Bu romantik anı, yıldızların altında baş başa yiyeceğiniz bir akşam yemeğiyle taçlandırmak da mümkün.

Kalkana Yakın Nereler Gezilebilir?

Villa tatiliniz esnasında balayınızı renklendirmek adına Akdenizin eşsiz doğasının tadını çıkarmak mümkün. Aracınızla rahatlıkla ulaşabileceğiniz balayı tatil rotalarını sizler için sıraladık.

  • Kalkan: Öncelikle Kalkan merkezini ziyaret ederek küçük limanından bineceğiniz teknelerle mavinin onlarca tonuna yelken açabilir, akşam sahilde çay bahçelerinde oturup mehtabı izleyebilirsiniz.
  • Kaputaş Plajı: Villanıza yaklaşık 10 km mesafede bulunan Kaputaş Plajı ise bir kanyonun denize kavuştuğu nokta olarak oldukça heyecan verici bir doğal güzelliğe sahip. Balayı tatilinizin en nefes kesici fotoğraflarından birini burada çekilebilirsiniz.
  • Patara Antik Kenti ve Plajı: Balayı tatil villanıza 20 dakika mesafede olan Parata Antik Kenti ve Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olan Patara Plajı sapsarı kumuyla sizi mestedecek. Antik kent ile binlerce yıl öneki tarihe uzanırken uçsuz bucaksız kumsalda eşinizin adını kumlara yazıp drone yardımıyla çekeceğiniz görüntülerle unutulmayacak anılar biriktirebilirsiniz.
  • Saklıkent Kanyonu: Sıcaktan bunala balayı çiftleri ise korunaklı villalarının yanı sıra güneş ışınlarının zar zor girdiği Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret edebilir. Kanyon boyunca gürül gürül akan soğuk su eşliğinde sevdiğinizle el ele uzun bir yürüyüş yapıp doğanın yüceliğine bir kez daha şahitlik edebilirsiniz. Yürüyüş sonrası yorgunluğunuzu Eşen Çayı’nın üzerine kurulu yer sofralarında lezzetli alabalıkların tadına bakarak atabilirsiniz.
  • Kaş ve Kekova Batık Şehri: Büyüleyici bir tatil beldesi olarak anılan Kaş ise küçük ve sempatik bir kasabayı andırıyor. Kaş’tan hareket eden tekne turları veya kısa süreli kiralayabileceğiniz özel botlar ile balayı tatilinizin keyfini misliyle artırabilirsiniz. Kekova’da Simena Kalesi’ni görmeyi unutmayın.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.