22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GSSİGORTA,HDİ İLE BİR İLKE İMZA ATTI

İki dev kuruluş GSSİGORTA HDI markasıyla bir ilke imza atıyor

GSSİGORTA,HDİ İLE BİR İLKE İMZA ATTI

03 Kasım 2010 / 20:01

TURİZMİN SESİ
Türkiye'nin dünya çapında en tanınmış markası Galatasaray ve Almanya'nın küresel sigorta devi HDI büyük bir işbirliğine imza atarak Türkiye'nin en çok taraftara sahip sigorta markasını yarattı. GSSİGORTA HDI ile bundan böyle hem Galatasaray, hem de Galatasaraylılar kazanacak.

Türkiye'nin en ünlü spor kulüplerinden Galatasaray ile Alman sigorta devi HDI, sigorta sektöründe bir ilke imza atarak yeni bir marka yarattı. İki dev kuruluşun güç birliği ile oluşan GSSİGORTA HDI markası, yenilikçi, yaratıcı ve kendi potansiyelini doğuran büyük bir proje olarak tüketicilerle buluştu. 3 Kasım Çarşamba sabahı SWISSOTEL İstanbul'da gerçekleştirilen basın toplantısında GSSİGORTA HDI markasını kamuoyuna duyuran iki büyük kuruluş, projenin oluşum sürecini basın mensuplarıyla paylaştı ve işbirliğinin imza törenini gerçekleştirdi.

Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Adnan Polat ve Galatasaray Pazarlama A.Ş. genel Müdürü Hakan Aydınol'un katıldığı imza törenine, HDI Gerling International Yönetim Kurulu Üyesi ve HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Matthias Maak, HDI Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Enis Talaşman, HDI Gerling International Türkiye Sorumlusu ve HDI Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Arıkçı ve Proje Koordinatörlüğünü üstlenen NGI Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Ergelen katıldı.

Adnan Polat: Galatasaray taraftarlarının ilgisini bekliyoruz
Toplantının açılış konuşmasını yapan Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Adnan Polat, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz senelerde Galatasaray Spor Kulübü'nün kurumsal yapılanmasına paralel olarak, ekonomik anlamda gücümüzü arttıracak ciddi projeler başlattık. Bugün de burada dünyanın en etkili sigorta gruplarından HDI Gerling International'ın Türkiye'deki şirketiyle işbirliği yapmak için bir araya geldik. 107 yaşında bir sigorta şirketiyle 105 yaşındaki kulübümüzün işbirliğini siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istedik. HDI Sigorta ile Galatasaray Spor Kulübü'nün ilgili şirketleri, sporcuları, gayrimenkulleri ve varlıklarıyla ilgili bir sigorta anlaşması yaptık. Buna ilave olarak GSSİGORTA HDI markasını oluşturduk. HDI Sigorta kendi çatısı altındaki bu markayla Türkiye'nin her tarafında örgütlenecek. Beklentimiz, Galatasaraylıların GSSİGORTA HDI markasını tercih etmesi. Bu şekilde Galatasaray Kulübü ciddi bir gelir sağlayacak. Tüm Galatasaray taraftarlarımızın bu sigortaya ilgi göstermesini bekliyoruz. İstediğimiz rakamlara, ölçeklere ulaşırsak Galatasaray ve HDI olarak birlikte bireysel emeklilik şirketi kurmayı düşünüyoruz.”

Matthias Maak: :Çok başarılı bir projeye imza attık
Polat'tan sonra konuşan HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Matthias Maak ise, “Türkiye son dönemlerde ciddi bir ekonomik gelişim gösteriyor. Türkiye ekonomisi güçlendikçe tüketicilerin sigortaya olan ihtiyaçları da artış gösteriyor. Türkiye nüfusunun yüzde 37'sinin desteklediği Galatasaray'la çok doğru bir zamanda işbirliği gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Ben Galatasaray adını 30 yıl önce Almanya'da yaşayan bir Türk dostumdan duymuştum, o günden beri Galatasaray adı aklımdadır. Bugün bu anlaşmayı gerçekleştirildiğimiz için çok mutluyum” diye konuştu.

Enis Talaşman: Proje Türkiye'de bir ilk
Projenin gelişim sürecinden söz eden HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, projenin gerçekleşme hızından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşbirliğinin Türkiye'de hem sigorta hem de spor endüstrisi açısından bir ilki temsil ettiğini ifade eden Talaşman sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık spor bir endüstri haline gelmeye başladı. Bir araştırmaya göre Galatasaray Türkiye'nin en değerli markası olarak gösteriliyor. Biz Türkiye'nin en değerli markasıyla işbirliği yapıyoruz. İşbirliğimizin temel amacı Galatasaray Kulübüne sürdürülebilir bir gelir kaynağı sağlamak. Bu tarz işbirliklerinin zaten bir dünya markası olan Galatasaray'ı daha da üst sıralara taşıyacağını düşünüyorum. İki değerli dev markanın imza attığı bu proje Türkiye'de bir ilk. Yarattığımız bu marka ile Türkiye'nin her yerinde ofis dizaynından personel kalitesine kadar tüm noktalarda kalite standartları yakalanmış GSSİGORTA HDI acentelikleri göreceksiniz. Bu projenin yüklediği sorumluluğun farkındayız ve hizmet kalitesinin en üst seviyede olması için elimizden geleni yapacağız.”

Hedef kitle tüm Galatasaray taraftarları
Bu projede yer alacak acentelikler; kaskodan konuta kadar tüm elementer branşlarda GSSİGORTA HDI marka konseptinde dizayn edilmiş sigorta poliçelerini Galatasaray taraftarlarına satabilecek. Böylece Galatasaraylının tüm değerleri GSSİGORTA HDI ile uluslararası sigorta devinin güvencesi altında olacak ve bu projeyle taraftarlar hem kendi değerlerini hem de takımlarını koruma altına alacaklar.

HDI Sigorta hakkında
HDI Sigorta Türkiye'de 2006 yılından beri faaliyet gösteren, yüzde 100 alman sermayeli ve derin tecrübe sahibi genç bir sigorta şirketidir. Almanya'nın üçüncü büyük sigorta grubu konumunda bulunan 'Talanx' AG bünyesindeki 'HDI Gerling Grubu'nun Türkiye'deki merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 150 ülkede bulunan Talanx AG'nin 100 yılı aşan sigorta birikimine, gücüne, deneyimine ve uzmanlığına sahiptir.

Türkiye'nin her yerinde hizmet veren HDI Sigorta; 200'e yakın çalışanı, 9 Bölge Müdürlüğü, 1 Bölge Temsilciliği, 3300'e yakın PTT işyeri ve 900'ü aşkın acentesiyle sigorta sektörünün yükselen değeridir. Yangın Sigortaları, Oto Kaza Sigortaları, Diğer Kaza Sigortaları, Nakliyat Sigortaları, Mühendislik Sigortaları ve Tarım Sigortaları gibi elementer branşların tamamında geniş bir yelpazede çalışmaktadır. 1300'e ulaşan anlaşmalı tamir servisi ve 170'e varan eksperleriyle, kaliteli sigorta hizmetlerini çağın gerektirdiği hızla sunmaktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.