22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GÜÇ VE ŞIK GÖRÜNÜMLÜ DUCATİ 959 PANİGALE

Türkiye'nin en deneyimli yol eğitmenlerinden Erkan Demirel, hafif yapısı ve üstün viraj kabiliyetli Ducati Superbike 959 Panigale'yi seçti

Güç ve Şık Görünümlü Ducati 959 Panigale

04 Nisan 2016 / 00:38

TURİZMİN SESİ

Ulaşım aracından çok, bir tutku ve bağımlılık olan motosikletler; ruhu özgürlükle yanıp tutuşan her yaştan insanın vazgeçilmezi Motosikletler Korlas güvencesi altında, özgür ruhları bekliyor.Sektörü alt üst edecek kadar güzel bir model üreten Ducati, bu tasarım ile rakiplerinin gözünü korkutuyor. Yarış motosikletleri denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Ducati’nin ürettiği 2016 Panigale 959 adındaki süper gücün sahip olduğu özelliklerine, eşsiz tasarımına ve değerine göz atalım.

ducati-superbike-959-panigale,41.jpg
 
Bu motosiklet; 955 cc hacimli, 157 beygir gücünde ve 108 Nm yani 11 kgm tork üreten sıvı soğutmalı ve silindir başına 4 valfli L-Twin motora sahip. Mitsubishi elektronik yakıt enjeksiyon sistemi ile ateşlenen bu gücün karşısında dünyanın en hızlı motosikletleri bile duramayacak gibi görünüyor. 6 ileri Ducati Quick Shift şanzıman ve 200 kg ağırlığındaki bu canavar; çekiş kontolü, motor fren kontrolü, ıslak, spor ve yarış olmak üzere üç farklı sürüş modu ile donatılmış. Motosiklet Sektörüne Yeni Bir Soluk Kazandıracak Panigale 959 Modelinin Tasarımı Motosiklet Sektörüne Yeni Bir Soluk Kazandıracak. Panigale 959 Modelinin Tasarımı Kızaklı debriyajı ile birlikte güçlü motoru ve teknolojik özellikleriyle zorlu yarışlarda ilk sıralarda yer almaya aday olan Ducati 959 Panigale motosikletinin şasisi, ayarlanabilir süspansiyonlar ile birlikte monokok bir gövdeye entegre edilmiştir. 
 
ducati-superbike-959-panigale-2.jpg
 
Türkiye'nin en deneyimli yol eğitmenlerinden biri olan Erkan Demirel, pist için 959 Panigale'yi seçti. Ducati Superbike 959 Panigale hafif yapısı ve üstün viraj kabiliyeti sayesinde Erkan Demirel'in pist için tercih ettiği orta siklet süpersport motosiklet oldu.Erkan Demirel, bu seçimiyle ilgili şunları söyledi: "959 hem cc olarak hem ps olarak pist sürüşleri için çok uygun bir motosiklet. Özellikle keyif amaçlı pist sürüşü için bir motosiklet alıyorsanız hem keyif versin hem de şık bir motosiklet olsun isterseniz 959 Panigale'den ayrılmayın derim. Daha geniş yorumumu track day pist günlerinde yapmayı planladığım sohbetlerde paylaşmak isterim."
 

Adres Bilgisi

DUCATI İSTANBUL

Adres

:

Barbaros Mah. Kızıl Begonya Sok. Teknik Yapı Deluxia C Blok Bağımsız Bölüm Batı Ataşehir - İstanbul

Telefon

:

0216 337 01 02

Fax

:

0216 337 83 79

E-mail

:

[email protected]

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.