22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GUDMUNDSSON Bİ BÜYÜK FEST İÇİN GELDİ

Tüm Aşçılar Federasyonu'na bağlı derneklerde görev alan aşçıların başarısını yerinde görmek üzere Dünya Aşçılar Birliği Başkanı Gissur Gudmundsson İstanbul'a geldi.

GUDMUNDSSON Bİ BÜYÜK FEST İÇİN GELDİ

02 Temmuz 2010 / 14:48

TURİZMİN SESİ
Yeni Rakı'nın düzenlediği ve Tüm Aşçılar Federasyonu'nun destek verdiği “Bi' Büyük Fest” kapsamında, Tüm Aşçılar Federasyonu'na üye derneklerde görev alan aşçıların hazırladığı 1500 çeşit meze ile Guinness Dünya Rekoru kırmaya çalışacak olan Türk aşçıların bu başarısını yerinde görmek üzere Dünya Aşçılar Birliği Başkanı Gissur Gudmundsson İstanbul'a geldi.

Tüm Aşçılar Federasyonu'nun davetlisi olarak İstanbul'a gelen Gudmundsson, böylesi bir rekor denemesini yerinde görmek istediğini, Türk rakısının dünyanın sayılı içkileri arasında olduğunu belirtti. 1500 çeşit mezeyi bir arada görmenin kendisini heyecanlandırdığını belirten Gudmundsson, boğazın eşsiz manzarasında rakı içip, Türk müziği dinlemenin keyfine varacağını sözlerine ekledi. 3 Temmuz 2010 tarihinde, Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek olan “Bi Büyük Fest”'te sahne alacak sanatçılar ise şöyle; Emel Sayın, Yeni Türkü ve Emre Aydın.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.