22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GÜLDEREN BUDAK’A MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

The Ritz-Carlton, Istanbul Operasyon Direktörü Gülderen Budak’a Marriott International 2014 EDGE / “Misafir Deneyiminde Mükemmellik” Ödülü

Gülderen Budak’a Mükemmellik Ödülü

03 Aralık 2015 / 08:00

TURİZMİN SESİ

Marriott International otel zincirinin, her yıl beş kişiyi onurlandırdığı 2014 EDGE (Excellence in Delivering the Guest Experience) Global “Front of the House” ödüllerinden birinin sahibi; The Ritz-Carlton markasını temsil eden, Istanbul otelinin Operasyonlar Direktörü Gülderen Budak oldu.1 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen “2014 Küresel Liderlik Ödül Gecesi”, The Marriott Marquis Washington D.C Otel’de sahiplerini buldu. Gülderen Budak, bu prestijli ödülü alırken, Türk misafirperverliğini tüm konuklarına yaşattıkları için bütün ekibine teşekkürlerini iletti.

The Ritz-Carlton, Istanbul’un  hizmete açıldığı 2001 yılından bu yana, otelin operasyonel işleyişinde görev alan Budak, Avrupa otelleri arasında misafir memnuniyeti en yüksek otel olma başarısına sahip olan ekibin liderliğini yapıyor. Marriott International 2014 EDGE ödülü; geçtiğimiz yıllardaki üstün performanslara bağlı olarak, dünya çapında liderlik ve Marriott International disiplini içinde Odalar Operasyonu’nun işleyişine olağanüstü katkı sağlayanlara takdim edilmektedir. Marriott’un süregelen başarısı; istikrarlı yenilik, rafine operasyonel süreçler, misafirler için yaratıcı programlar, çalışan bağlılığı ve mükemmel olma sözüne bağlıdır.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.