22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GÜLER OSMANLI MUTFAĞI'NA BEKLERİZ

Güler Osmanlı Mutfağı asırlar boyu süren Ramazan ayının saray sofrası geleneğini tüm özellikleriyle günümüze taşıyor

GÜLER OSMANLI MUTFAĞI'NA BEKLERİZ

02 Ağustos 2010 / 10:05

TURİZMİN SESİ


Osmanlı Mutfağı'nın kaybolmaya yüz tutan şerbet kültürünü yaşatmaya çalışıyor.

Demirhindi Şerbeti'ni Türkiye'de 365 gün sunan nadir mekanlardan olan Güler Osmanlı mutfağı Butik Restourant'ında değerli müşterilerine sunarken Türkiye'den bir teleofonla ve e-mail ile sipariş verebileceğiniz şerbet çeşitlerini kargo ile sizlere ulaştırıyor ister bir şişe isterseniz yüzlerce litre siparişte bulunabilirsiniz.

Güler Osmanlı Mutfağı'nın sahibi Ali Güler, "Dünyaya ün salan mutfağımızda yer alan lezzetleri aslına sadık kalarak hazırlıyor. Osmanlı sofrasını konuklarına sunarak tarihi yaşatan Ali Güler  bu geleneği sürdürdüğüm için de çok mutluyum diyor.

Güler Osmanlı Mutfağı'nda  720'nin üzerinde Osmanlı ve Türk mutfağından Çorba, Yemek, Zeytinyağlı ve Tatlı çeşitleri bulunuyor. Güler yüzlü bir ifadeyle her gün bir birinden farklı 25 çeşit Osmanlı mutfağından lezzetleri şeffaf mutfağından misafirlerinin damak tadına sunuyor.

SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM
Canınız ne isterse iki gün önceden haber vermeniz yeterli… Misafirlerinizi, ister bizde ağırlayın, ister evinizde. Siz, ne ikram etmek istediğinize karar verin yeter. İkramınızın zenginliğini ve miktarını siz belirleyenin. Bunun için EKSTRA BİR ÜCRET ÖDEMİYECEKSİNİZ. Hatta yaptığınız seçimlerle Güler Osmanlı Mutfağı'nın o günkü mönüsünü siz belirlemiş olacaksınız.

"Osmanlı Hanedanı; Sultan, Kerime, Şehzade Güler Osmanlı Mutfağı'nda Buluşuyor." Güler Osmanlı Mutfağı Ramazan Menüleri

MENÜ 1 Sultan Sofrası ,İftariyelik ,Soran Yemez Çorbası ,Osmanlı Tabağı (7 çeşit) ,Osmanlı Salatası ,Padişah Tatlısı ,Demirhindi Şerbeti ,Su

MENÜ2 Şehzade Sofrası İftariyelik ,Soran Yemez Çorbası ,Osmanlı Tabağı (5 çeşit), Akdeniz Yeşillikleri Özel Sos Eşliğinde ,Saray Sütlacı ,Sikencebin Şerbeti, Su

MENÜ3 Kerime Sofrası İftariyelik, Soran Yemez Çorbası ,Osmanlı Tabağı “Zeytinyağlı veya Sebze Yemekleri “ (5 çeşit), Akdeniz Yeşillikleri Özel Sos Eşliğinde ,Aşüre veya Zerde, Kastamonu Eğşisi, Su

Güler Osmanlı Mutfağı Firmalara, İftar, Sahur, Mevlüt, Düğün, Nişan ve Toplantılara toplu olarak Catering hizmeti vermektedir.
Lütfen 0216 348 22 45 veya 0216 336 82 76 numaralı telefonlardan bilgi alınız.

Güler Osmanlı Mutfağı
Adres: Hasanpaşa Cad No 74 Kadıköy-İstanbul
Ali GÜLER
0532 641 73 55

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.