22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GULET İLE TATİL

Gulet tatili, gezi takvimini deniz keyfinden yana kullananlar için ilk tercihtir

Gulet İle Tatil

08 Temmuz 2023 Cumartesi 12:29

TURİZMİN SESİ


Gulet olarak tanımlanan deniz araçları nostaljik yapıları ve maksimum konfor sunmasıyla ilk tercihler arasında yer almaktadır.5 kilometre ile 20 kilometre arasında seyahat edebilme olanağı vermektedir. Gulet tatili yüksek konfor sunarak konuklarına benzersiz keşifler sunmaktadır. Gulet kiralama hizmeti almak isteyenler günün her saati erişim sağlayabilir rezervasyon yapabilirler.

 Gulet İle Tatil Özellikleri

Gulet tatilini tercih edenler bulunduğu yerden internet iletişimi kurabilir, rezervasyonunu yapabilirler. 7/24 hizmet veren albatrosyachting.com adresinden zevkine uygun gulet seçerek benzersiz tatil planını netleştirebilirler. gulet tatili herkes için hayallerini süsleyen koyların keşfi anlamı taşımaktadır.

Yelkenli bir tekne türü olan guletler balıkçı teknesi benzeri olsa dahi Nostaljik görüntüsüyle görenleri hayran bırakmaktadır. Türkiye denizlerinin ev sahipliği yaptığı deniz araçlarının en yoğun kullanılanı guletlerdir. Gulet tatili kaptanları mesleğinde en iyiler arasından seçilmektedir. Uzun yılların sektör deneyimi ve yüksek kişilik özellikleriyle güler yüzlü hizmet sunmaktadır.

Gulet tatili diğer deniz araçlarına oranla daha uygun fiyata yapılabilmektedir. Aile ve sevdikleriyle benzersiz keyif yaşamak isteyenlerin ilk tercihi gulet tatilidir. Guletlerde yolcu güvenliği en yüksek seviyede tutulmaktadır. Öncelikle su ve yakıt deposu dolu olup can yelekleri bulunmaktadır.

Tüm güvenlik ekipmanı eksiksiz temin edilmektedir. Ayrıca GSM telefon erişimi ve VHF telsiz, can salı gibi hayati önem taşıyan donanımlar bulunmaktadır. Her türlü sağlık ve güvenlik detaylarının eksiksiz sunulduğu gulet tatil keyfi kusur devam etmektedir.

 Gulet Özellikleri

Gulet yelkenli bir deniz aracıdır. Özel yatların sahip olduğu tüm konforları barındırma özelliğine sahiptir. Farklı büyüklükte üretilebilen guletler isteğe bağlı olarak seçilebilmektedir. Yüksek motor gücüyle uzak mesafeler kat edebilmektedir. Guletler Türk denizcileri tarafından üretilerek sektöre armağan edilen muhteşem bir keyif aracıdır.

Gulet tatili yapmak isteyenler için 16 kişiye kadar tercih edilebilen yelkenli bulunmaktadır. Kişi sayısı ve konfor beklentisine göre en güzel cevaplar guletler vermektedir. Guletler direklerine göre üretilen yelkenli teknelerdir. Rüzgâr izin verdiği ölçüde guletler denizde kuğu gibi salınmaktadır. Albatrosyachting.com adresinden gulet kiralama rezervasyonu yapabilirsiniz.

 Guletin en büyük avantajı kiralama hizmeti alınabilmesi olarak bilinmektedir. Çünkü herkesin sahip olabilme imkânı ve barındırma olanağı bulunmayabilmektedir. Bu noktada gulet kiralama hizmeti en güzel çözüm olarak görülmektedir. Albatros yatçılık araçları arasında ahşap gövdeli olarak üretilen guletler ilk tercih olabilmektedir.

 Guletle Mavi Tur

Gulet tatilinden yana tercih kullananların doluluk sürecine takılmamak için acilen rezervasyon yapması gerekmektedir. Mavi tur yolculuğu planlayanlar için de guletler en güzel seçenek olarak sunulmaktadır. Arzu edilen sayıda kabinli gulet seçebilme olanağı bulunmaktadır.

 İster kendi ekibinizle gulet kiralayabilir ister mavi tura katılabilirsiniz. Bir birinden konforlu ve şık donanımlı guletlerle hayatınızın unutulmaz tatilini yaşayabilirsiniz. Uygun fiyata yapabileceğiniz gulet tatilinden sonra size unutulmaz anılar kalacaktır. Bu nedenle mavi tur ya da gulet kiralama hatta özel yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Rezervasyon oranları hızla artan guletler arasında siz de gezi takviminizi belirleyerek netleştirebilirsiniz. Albatrosytachting.com 7/24 ziyaretçilerine bilgi ve teknik destek vermektedir. Profesyonel ekibi ve muhteşem yat hizmetlerinden siz de yararlanabilirsiniz.

Guletler şık ve modern donanımlı olup oturma gruplarından, yemek masasına, WC. - televizyona kadar bulunmaktadır. Pek çok keyif aracının bulunduğu guletler sıcak su ve duş olanağı da sunmaktadır.

Guletle mavi tura katılmak isteyenler için ayrıca avantajlar bulunmaktadır. Kendi başına gidip görebilmek olanağı bulunmayan eşsiz koylar keşfedilebilmektedir. Mavi tur, Türk suları ve kıyılarına ilaveten Yunana adalarına kadar devam edebilmektedir.

 Gulet Türleri & Gulet Tatil Seçenekleri

Gulet tatili, tercih edenler için en güzel konfor sunmaktadır. Balıkçı teknesinden esinlenerek üretilen bir tekne türü olan guletlerin 3 türü bulunmaktadır.

Gulet; Özel yat türü olarak bilinen yelkenlidir. Mavi tur gezilerinin en çok aranan deniz aracıdır.

Tirhandil; En eski ahşap tekne türü olarak bilinmektedir. Sivri kıçlı olarak üretilen 15-20 metre boyunda kabin standartlı yelkenlidir.

Aynakıç; master kabinli(süit oda) yükseltilmiş kıçlı olarak tanınan yelkenli türüdür.

Guletli tatil planı yapacak olanlar için de seçenekler sunulmaktadır. albatrosyachting.com'dan erişim sağlanarak yüksek kalite güvenli hizmet alınabilmektedir. İster özel yat kiralama ister kabin kiralama şeklinde tercih kullanılabilmektedir.

 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.