22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GÜLTAŞ GALLERY NİŞANTAŞI ABDİ İPEKÇİ'DE

2015'in kaçırılmaması gereken büyük finali, Gültaş Gallery'nin Abdi İpekçi Showroom açılışı olacak

Gültaş Gallery  Nişantaşı Abdi İpekçi'de

14 Kasım 2015 / 09:43

TURİZMİN SESİ

1983'ten beri dünyanın en gözde spa, banyo ve iç tasarım markalarını bünyesinde toplayan Gültaş Gallery, Türkiye'de iş yapan elit isimlerin, mimarların ve kuruluşların birinci tercihi olmaya devam ediyor. Gültaş Gallery, 2015 yılında sektörün ünlü simalarından Lemi Gülman ve Başar Sandallı'nın kurduğu ortaklıkla gücüne güç kattı. Hemen ardından yaptığı atılımlarla sektördeki liderliğini daha da sağlamlaştırdı.

Gültaş Gallery, 2015 yılının büyük finali olarak bütün dikkatleri üzerine toplayacak bir açılış yapıyor. Nişantaşı'nın gözbebeği Abdi İpekçi'nin yeni yıldızı olacak, Türkiye'de bugüne kadar görülmemiş özelliklere sahip bir Showroom açıyor. Gültaş Gallery, estetik ve tasarımı, hem klasikleşmiş efsanelerin görkemiyle hem de yenilikçiliğin getirdiği tatlı faydalarla süsleyerek benzersiz bir ambiyans yaratıyor. Yüksek teknolojinin kusursuz biçimde entegre edildiği Showroom'da aydınlatmadan müzik yayınına, hatta şöminelere kadar her şey otomatik sistemlerle iPhone veya iPad ile kontrol ediliyor. Ünlü mimar Koray Yavuzer tarafından tasarlanan Gültaş Abdi İpekçi Gallery  ziyaretçilere, eşsiz bir sanat galerisinde geziniyor hissi veren dekorasyonuyla, heyecan uyandıran alternatifleri sunan ve yaşam kalitesini zirveye taşıyan çözümleri bir arada sunuyor.    
 
Gültaş Gallery'nin bünyesindeki markalar, adeta sektördeki dünya liderlerinin yer aldığı olağanüstü bir seçki: Bossini, Carocim, Ceramica Bardelli, Devon & Devon, Effegibi, Endless, Flaminia, KWC, Milldue, Starpool, Teuco, Trend, XILO1934, Zazzeri, Zucchetti-Kos. Bu dev kuruluşlar gibi, Türkiye'deki projelerde çalışan ünlü mimarlar da Gültaş Gallery'i tercih ediyor. Gültaş Gallery, isteyen müşterilerine, projelendirme, tasarım ve uygulama hizmetlerini de en yüksek standartlarda sunuyor. 
 
Gültaş Gallery
Fulya Showroom Adres: Vefa Deresi sok. No:29/A Fulya - Şişli
Telefon: (0212) 275 95 93
Nişantaşı Showroom Adres: Abdi ipekçi Cad. No:28
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.