22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HAKAN AYSEV UNUTULMAZ SAATLER YAŞATTI

Ünlü tenor Hakan Aysev, dün gece Elite World İstanbul Otel'de gerçekleştirilen Ceragem bayiler toplantısı özel gecesinde misafirlere unutulmaz saatler yaşattı.

HAKAN AYSEV UNUTULMAZ SAATLER YAŞATTI

02 Mart 2010 / 16:41

TURİZMİN SESİ


Operayı geniş kitlelere sevdirmeyi misyon edinmiş usta müzik adamı Hakan Aysev operanın dışında yerli, yabancı Pop Müzik ve Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan geniş repertuarı ile misafirleri adeta büyüledi. Yeni albüm hazırlığı içinde olan Hakan Aysev muhteşem sahne performansı ile de misafirlere eğlenceli saatler yaşattı.

Ceragem Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Özdemirler ve CEO'su In Sık Han'ın Ceragem şube başkanları için düzenlediği gecede katılımcılar ve aileleri ünlü tenör Hakan Aysev'in muhteşem performansı ile dansa ve müziğe doydu.

Herkese sağlıklı ve dinamik bir yaşam sunmak için Kore'de bilimi alternatif tıbba uygulamış ve kişisel masaj aletleri piyasasında liderliği bırakmayan Ceragem bugün dünyada toplam 3000'den fazla şubesi ile 55'in üzerinde ülkede hizmet veriyor. Türkiye'de ise her yıl artan yeni bayilikleri ile yaklaşık 45 ilde hizmet veren Ceragem yetkilileri gündüz toplantısında 2009 yılını değerlendirilirken 2010 yılı planlarını ve yeni gelişmelerini paylaştılar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.