22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HALİL ÖNCܒYE DEDEMAN'DAN TEŞEKKÜR

Halil Öncü'ye, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın imzalı teşekkür yazısı Antalya Dedeman Oteli genel Müdürü Orhan Koral tarafından verildi

HALİL ÖNCܒYE DEDEMAN'DAN TEŞEKKÜR

22 Mart 2011 / 17:13

TURİZMİN SESİ


Geçtiğimiz hafta www.turizmdosyasi.com  da yayınlanan Dedeman Otelinin İnşaat günlerini, O dönem otelde çalışan İsmail Akkaya'nın arşivinden kendi uslubu ile yazıp resimleyen TUYED ( Turizm Yazarları Derneği ) üyesi Halil Öncü'ye, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın imzalı teşekkür yazısı Antalya Dedeman Oteli genel Müdürü Orhan Koral tarafından verildi. Halil Öncü, teşekkür belgesini aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “ Özellikle geçmişe dönük olarak hazırladığımız ve hey gidi günler hey dedirteceğimiz yazılarımın devamı gelecek. Dedeman Oteli tarafından verilen bu teşekkür belgesi için de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dedeman Otelinde Otel Genel Müdürü Orhan Koral, Otel Halkla İlişkiler Müdürü Banu Tonguç'un ev sahipliğinde Halil Öncü ve İsmail Akkaya Dedeman Otel'de bir araya geldi. Dedeman Holidng Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman imzalı teşekkür yazısı Otel Genel Müdürü Koral tarafından Halil Öncü'ye takdim edildi. Murat Dedeman imzalı teşekkür yazısında, “Gazete Akdeniz için kaleme aldığınız 11.03.2011 tarihli “ Hey gidi günler hey” başlıklı yazınızı keyifle okuduk. Dedeman oteller zincirinin önemli bir halkası olan Dedeman Antalya'nın temel atma ve açılış süreci ile ilgili yapmış olduğunuz haber, bizim için adeta bir arşiv niteliği taşıyor. Titizlikle hazırlanmış, bu çalışma için sizleri tebrik ediyor, Dedeman Antalya'ya dair güzel anıları gün yüzüne çıkardığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.
İŞTE O YAZI: http://www.turizmdosyasi.com/haber_oku.asp? haber=4745  HEY GİDİ GÜNLER HEY!....  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.