29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

HANIMLAR ABİYE KIYAFET MODELLERİNİ SEÇERKEN ÇOK DİKKAT ETMELİLER

Kadınların özel günlerde ve davetlerde giyeceği abiye modelleri ise farklı tarzıyla vitrinleri süslüyor

Hanımlar abiye kıyafet modellerini seçerken çok dikkat etmeliler

05 Kasım 2019 Salı 21:21

TURİZMİN SESİ


Günümüzde moda sektörü her an değişiyor. Hanımlar abiye kıyafet modellerini seçerken çok dikkat etmeliler. Çünkü her abiyenin bakımı ve temizliği farklıdır. Çeşitli kumaşların ütülenmesi ve temizlenmesi de farklılık gösterir. Bu nedenle abiye kıyafet modelleri seçilirken kişiye uygun olmalıdır. Bu nedenle tesettürlü hanımlar abiye kıyafet seçerken çok özenli davranmalıdırlar. Abiye kıyafetin bakımı da önemlidir.

TESETTÜR ABİYE MODELLERİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLİR?

Tesettürlü hanımlar abiye kıyafet seçerken kendilerine uygun olmasına özen göstermeliler. Farklı modelleri ve renkleriyle abiyeler, kişiye uygun özellikte seçilmelidir. Dünden bugüne en çok tercih edilen abiye kıyafetler koyu ve kapalı renklerdi. Günümüzde ise abiye kıyafetler açık tonlarda tercih ediliyor. Özellikle pudra tonlarında ve pastel renklerdeki abiye kıyafetler tercih ediliyor. Hanımlar tesettür abiye kıyafetleri alırken bazı özelliklere ayrıca teşekkür ediyorlar. Bunlardan en başta gelen ise elbisenin kişiye özel olması ve yakışmasıdır. Her abiye herkese uygun olmayabilir.

 TESETTÜR ABİYELER DENEMEDEN ALINMAZ MI?

 Hanımlar tesettür abiye kıyafet alırken mutlaka denemelidirler. Çünkü denenmeden alınan abiyeler tam uygun olmayabilir. O nedenle abiye kıyafetler vücuda tam olarak oturmalı. Abiye kıyafetler ne dar ne de çok bol olmalı. Vücuda tam oturmayan abiye kıyafetler daha bol ve gösterişsiz durur. Bazı abiye kıyafetler vitrinde durduğu gibi kişilerin üzerinde durmaz. O nedenle internetten bile alışveriş yaparken dikkatli olmak lazım. Abiye kıyafetleri alırken modellerine ve renklerine özen göstermek lazım. Bu nedenle tesettür abiyeler mutlaka deneyip alınmalıdır.

 ABİYE KIYAFETLERİN TEMİZLİK VE BAKIMI NASIL YAPILMALIDIR?

Tesettürlü hanımların abiye kıyafetlerinin bakımı çok önemlidir. Her kıyafetin bakımı ve temizliği birbirinden farklıdır. Abiyelerin üzerinde nasıl temizleneceği ise ayrıntılarıyla yazar. Abiye kıyafetlerin ömrünün uzun olması ve yıpranmaması için kuru temizleme yapılması önerilir. Kuru temizlemeye gönderilen abiye kıyafetler, özenle temizlenir ve paketlenir. Dolaplarda özenle saklanır. Bazı abiye kıyafetler soğuk suda ve elde yıkanmalıdır. Ama abiye kıyafetler kesinlikle çamaşır makinesine atılmamalıdır. Çamaşır makinesine atılan abiye elbiseler daha çabuk yıpranır ve deforme olur. Tesettür abiye ve diğer tüm çeşitler için veneziawear.com sitesini tercih edebilirsiniz.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.