22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HASAN ÖZDOĞAN BEŞİKTAŞ JK SEÇME VE SİCİL KURULU BAŞKANLIĞI’NA ADAY

Beşiktaş’ta Mayıs ayında yapılacak olan genel kurul öncesi adaylar bir bir çıkmaya başladı. Seçme ve Sicil Kurulu için Hasan Özdoğan adaylığını açıkladı

Hasan Özdoğan Beşiktaş JK Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığı’na Aday

10 Mart 2022 Perşembe 13:10

TURİZMİN SESİ


İSTANBUL - Özdoğan yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın nasıl daha iyi yönetilebilen bir kulüp olması ile ilgili hayalleri, planları olan Beşiktaş'lılarız. Kulübümzden her yıl yüzlerce üyenin üyeliği düşmektedir. Bunun sebeplerini araştırmak ve çözüm üreterek, BJK üyeliği için tüm yurttaki BJK dernekleri ile sıcak ilişkiler kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Özdoğan'ın listesinde; Birol Akan, Celil Alparslan, Semih Dinçel, Taner Döven ve Yaşar Baytak yer alıyor.

Beşiktaş Kulübü’nün Seçme ve Sicil Kurulu Mayıs 2022 tarihinde seçimli genel kurulda yapılacak.

hasan-ozdogan-yasar-baytaktaner-dovensemih-dincelcelil-alpsarbirol-akan.jpg

Bizler Kimleriz?

Son seçimli genel kurulda bizler gene seçme ve sicil kuruluna seçilmek için aday olmuş fakat seçilememiştik. Bu seçimde tekrar aday olmak istiyoruz çünkü her Beşiktaş'lı gibi bizlerde kulübümüze karşılıksız hizmet etmeyi kutsal bir görev bilen Beşiktaş'lılarız. Beşiktaş'ın nasıl daha iyi yönetilebilen bir kulüp olması ile ilgili hayalleri, planları olan Beşiktaş'lılarız.

Günümüzde BJK yaklaşık 16.000 üyesi olan, gene yaklaşık 9.000 kişinin oy kullandığı seçimli genel kurullar düzenleyen dev bir kulüptür. Bu nedenle daha kaliteli üye ilişkilerine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz.

Üyelerimizin çok daha kolay ulaşabileceği, özel sicil kuruluna ait telefon hattıyla, üye olmak isteyen her adayı yakından tanımak, onlara yardımcı olabilmek, tüm üye adaylarıyla bire bir görüşebilmek, onların üyelikleri sürecinde memnuniyetlerini arttırmak.

Kulübümüzden her yıl yüzlerce üyenin üyeliği düşmektedir. Bunun sebeplerini araştırmak, onların şikâyetlerini dinlemek ve çözüm üretmek.

Bizler iş hayatlarımız da belirli deneyimleri geride bıraktık. Her birimiz sektörlerinde ve camiamız da çevresi olan insanlarız. Beşiktaş'a yeni üyeler kazandırmak için birçok projelerimiz var. Anadolu'da ki tüm Beşiktaş dernekleri ile yakın temas içinde olup, onların etkinliklerinde stantlar açıp, üye olmak isteyenlere yardımcı olmak istiyoruz. BJK üyeliği için tüm yurttaki BJK dernekleri ile sıcak ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. BJK üyesi olarak kulübümüze güç katacak insanları kulübe kazandırabilmek için özel ziyaretler yapmayı hedefliyoruz.

Hasan ÖZDOĞAN (BAŞKAN)
Yaşar BAYTAK
Taner DOVEN
Birol AKAN
Semih DİNÇEL
Celil ALPSAR

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.