22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HAVUZ KENARINDA KAYMAYACAKSINIZ

Bahar ayı ile gündeme gelen bakım-onarım dönemi sert zeminlerde “kaymazlık” gibi çözüm ve ürünlere ilgiyi arttırıyor

HAVUZ KENARINDA KAYMAYACAKSINIZ

19 Nisan 2009 / 11:32

TURİZMİN SESİ
Başta turistik tesisler olmak üzere, hastane, işyerleri ile büyük mağazaların mermer ve benzeri malzemelerden yapılan sert zeminler, kayganlık sorunlarından dolayı bazen tehlike arzediyor.

Bu konuda çözüm ve ürünler sunan firmalardan “FiberProtector”un Antalya Temsilcisi Ersin Cengiz, Nano teknolojiyle üretilen FiberProtector'la kayma sorunların tarihe karışacağını söylüyor.

FiberProtector'un her tüm sert zeminde kaymazlık (NoSkidding) sağladığını vurgulayan Cengiz ürün hakkında şu bilgileri veriyor:
“Özellikle; havuz başı, aqua park, hamam, sauna, fitness salonu, mutfak, merdiven, rampa gibi mekanlarda zemin kaymazlığını etkili ve kalıcı şekilde sağlıyor. FiberProtector, ahşap hariç, mermer, fayans, seramik, traverten ve karo gibi zeminlerde etkilidir. Özel kimyasala sahip ürün, zemin dokusundaki silikat üzerinde çalışarak mikro gözenekler oluşturuyor. Zemin malzemesinin doğal özelliklerini koruyup, güvenli ve kaymaz hale getiriyor. Zemin üzerinde oluşan gözenekler, toz, çamur veya cila ile dolmadığı sürece etkisini aynen sürdürüyor.”

Cengiz, FiberProtector'un otellerde kullanılan lobby koltukları, halılar, hassas ve değerli kumaşlar gibi tekstil ürünlerindeki her türlü leke sorunuyla güneş yağı etkilerini de sıfıra indirdiğini belirtiyor.

Ürünlerinin otel yöneticilerine yeni fırsatlar sağladığına dikkat çeken Cengiz, sözlerini şöyle noktalıyor: “ Yeni teknolojiye sahip FiberProtector sayesinde, tekstiller ürünleri yıl boyunca bakımlı ve canlı kalır. Islak hacimlerler başta olmak üzere; tüm kayma sorunlarında kurtulacaklar. Ayrıca, daha önce kayma sorununu çözmek için başvurdukları boya, kaplama, yolluk halı kullanımı gibi eski çözümlerden de kurtulmuş olacaklar. Biz, yeni teknolojilerle imkansızları çözüp, tesislere kalite getiriyoruz.”

Bilgi için: Tel: 0242-248 03 70, E-posta: [email protected]
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.