22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HAYALİNİZDEKİ BALAYINI GERÇEKLEŞTİRİN

Sektörün öncü firmalarından “Tatil.com” yurtiçinde ve yurtdışında 190 ülke ve 250 bin otel seçeneği ile yeni evli çiftlere en değerli ve unutulmaz zamanları olan balayı tatillerinde unutamayacakları tatilleri vaad ediyor

HAYALİNİZDEKİ BALAYINI GERÇEKLEŞTİRİN

08 Nisan 2012 / 15:23

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Tatil.com, hayatınızın en mutlu günü olan balayı tatilinizde dünyanın en güzel kumsalları, en berrak denizleri, en güzel bitki örtüleri ve en iyi tesislerini yeni evli çiftlere tatil seçeneği olarak sunuyor. Tatil.com'un Kıbrıs'tan Maldivler'e, Phuket'ten Bali'ye ve yurtiçinde ise Antalya'ya kadar uzanan geniş yelpazeli balayı seçenekleri ile unutulmaz tatiller sunuyor.

Las Vegas eğlencesi Kuzey Kıbrıs'ta
Kuzey Kıbrıs'ın her yıl artan popülerliği, Akdeniz ve Ege Bölgesi'ne alternatif olmaktan çıkıp farklı bir cazibe merkezi olması ile birlikte Kuzey Kıbrıs balayı çiftlerinin de tatil alternatifleri arasında yer alıyor. Özellikle Nisan ve Mayıs aylarında havaların yurtiçine göre daha sıcak olması ve denizin daha çabuk ısınması tercihin Kıbrıs'a yönlenmesini sağlıyor. Tatil.com'un balayı çiftlerine sunduğu ayrıcalıklı tatil seçenekleri arasında yer alan Kıbrıs'ın yeni açılan Noahs Park (Nuhun Gemisi), Cratos Premium ve Arkın Beach gibi tesislerle birlikte en çok tercih edilen Acapulco Resort, Salamis Bay Conti, Merit Crystal Cove, Mercure Resort, Vuni Palace otelleri ve yirmiye yakın tesisle birlikte birçok farklı seçeneği balayı çiftlerine sunuyor. Son yıllarda tesis sayısının ve uçuş sayılarının artması ve Kıbrıs'ta da başlayan erken rezervasyon uygulaması ile birlikte otel uçak, ulaşım dahil paket fiyatlar Tatil.com'da kişi başı 349 TL'den başlıyor.
Bali ve Maldivler'de unutulmaz bir balayı
Tatil.com, hayatının en önemli tatilini, Maldivler, Zanzibar, Phuket ya da Bali'de geçirmek isteyen çiftler için alternatifli seçenekler sunuyor. Balayına özel indirimlerin yanı sıra otellerde odaya süslemeler ve minik sürprizler, konaklama esnasında balayı çiftlerine özel masaj ve romantik akşam yemeği paketleri karşılama esnasında romantik seramoniler hazırlanabiliyor. Maldivler'e, Emirates Havayolları ile 5 Gece - 8 Gün 1750 €uro, Zanzibar'a Türk Havayolları ile 5 gece- 8 gün 1690 €uro; Phuket ve Bali'ye ise Singapur Havayolları ile 5 Gece - 8 Gün 1050 €uro'dan başlayan fiyatlar ile birçok alternatif bulmak mümkün.

Akdeniz'in en gözde otellerinde balayı seçenekleri
Tatil.com, yeni evli çiftlere yurtiçi balayı seçeneklerinde de ayrıcalıklı imkanlar sunuyor. Antalya'nın en gözde otelleri arasında yer alan Rixos Premium Belek'de balayı tatilinin birinci günü şampanya kutlamasından özel süslenmiş VIP setup'lı balayı odasına, alacarte restoranlardan rezervasyon önceliğine, truva teknesiyle gölde gezintiden balayı hatırası özel ağaç dikimine kadar balayı tatilini unutulmaz kılıyor. Ayrıca Side Bölgesi'nin en gözde otellerinden Xanthe Resort, Sensimar Spa Side, Alanya Mukarnas Resort Spa Hotel ise çok özel sürprizler çiftleri bekliyor. Ayrıca Tatil.com'da devam eden yüzde 35'e varan erken rezervasyon indirimleri de yeni evli çiftler için kaçırılmayacak bir fırsat…
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.