23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜN GÖKSU MARİN’DE

Mekan süslemesi, Göksu Marine Restaurant'ta evlenecek çiftlere hediye

HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜN GÖKSU MARİN’DE

06 Temmuz 2010 / 14:15

TURİZMİN SESİ
Fotoğraflarınızı da, kendiniz çekebilirsiniz… Gelin arabanız, istediğiniz takdirde, mekanın sizin için süsleyeceği özel bir transfer teknesi de olabilir… Söğüt, ladin, çam ağaçları ile rengarenk mevsim çiçekleri içindeki Göksu Marine Restaurant&Cafe'nin bahçesinde, üzüm salkımlarıyla bezeli 200 yıllık çardak altında, hayalinizdeki 'kır düğünü' gerçek oluyor…

Haydi, ne duruyorsunuz… Yemyeşil doğası, mis gibi kokan rengarenk çiçekleriyle, İstanbul Boğazı'na doğru süzülerek akan Göksu Nehri'nin kenarına usulca yerleşmiş olan Göksu Marine Restaurant & Cafe'de; bu mutlu anınızda ömür boyu unutamayacağınız bir 'kır düğünü' Sizleri bekliyor… Görkemli manzara ve huzurlu bir atmosferde, dilediğiniz grubunun müziği eşliğinde, fotoğraflarınızı kendi fotoğrafçınız çekebilir. Aynı zamanda, mekanın süslemesi, çiftlere, Göksu Marine Restaurant'ın hediyesidir.

Güler yüzlü ve kaliteli servis anlayışı ile Türk, Osmanlı ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile hazırlanan çok özel düğün menülerinden seçebilirsiniz. Ayrıca, restoranın önünde büyük bir iskele olduğu için özel tekneler ile gelmek de mümkün… Gelin arabanız, istediğiniz takdirde, mekanın sizin için süsleyeceği özel bir transfer teknesi de olabilir. Özel otopark ve vale hizmeti mevcuttur.


Göksu Marine Restaurant&Cafe'de kişi başı kır düğünü: 44 TL + KDV ile 90 TL + KDV arısında değişmektedir.

Rezervasyon: 0216 332 03 94
Web : goksu-marine.com  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.