12 Mayıs 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul18°C
  • Antalya27°C
  • Ankara13°C

HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜN PORTAXE’DE

Hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilmeniz için her türlü ayrıntıyı düşünen Portaxe, eşsiz Boğaz manzarasına karşı çiftlere stresten uzak huzur dolu bir düğün organizasyonu vaat ediyor

HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜN PORTAXE’DE

17 Mart 2009 / 17:39

TURİZMİN SESİ
İlkbaharda dünya evine girecek çiftler hazırlıklarını da hızlandırmaya başladı. Her mevsim olduğu gibi bahar düğünlerinin de vazgeçilmez mekânı olan Portaxe, açık ve kapalı salon alternatifleri ile çiftlerin bu mutlu ve özel günlerine şahitlik etmeye hazır... İstanbul Boğazı'nın büyüleyici manzarasına karşı konumu ve konforlu ortamı ile Portaxe, bu sezon da kusursuz düğünlere ev sahipliği yapıyor.

Boğaz manzarası eşliğinde, yıldızları ve yakamozları ile büyüleyen romantik terasında, her zevke hitap eden düğünler gerçekleştiren Portaxe, evlenecek olan çiftlere hayallerindeki düğünü yaşamaları için sınırsız olanaklar sunuyor. Portaxe'in birbirinden zengin ve lezzetli mönü seçenekleri eşliğinde düzenlediği nikah seremonileri, kokteyl prolonge'ler bahar düğünlerinin ideal alternatifleri arasında yer alıyor.

Terasta 700 kişiye kadar oturmalı, 2000 kişiye kadar kokteyl düzeninde konuklarına hizmet verebilen Portaxe, soğuk ve yağmurlu havalar için ise farklı çözümler sunuyor. Boğaz manzaralı kapalı alanında 300 kişiye kadar oturmalı, 600 kişiye kadar kokteyl düzeninde en özel anlar için hizmet verebilen Portaxe, bahar mevsiminde yaşanabilecek soğuk hava ya da yağmur gibi sürprizlere karşıda hazırlıklı olarak, misafirlerine olası her durum için farklı bir çözüm sunuyor.

Aynı zamanda özel iskelesi ile denizyolu ulaşım imkanı bulunan ve yeni açılan Armutlu yolu ile de TEM Fatih Köprüsü gişelerine sadece 2 dakika uzaklıkta olan Portaxe, şehrin tam ortasında keyifli ve unutulmaz bir düğün için sizleri bekliyor.


Rezervasyon: 0212 277 82 33 – 277 82 59 / www.portaxe.net
Adres: Baltalimanı Cad. No: 80 İstanbul
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.