22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HAYATIN İÇİNDEKİ HER RENK GÜZELDİR

Türkiye'nin en çok izlenen çocuk kanalı Cartoon Network, Engelliler Haftası kapsamında bu yıl ilki düzenlenen Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1. Özel Eğitim Şenliği'ne destek verdi

HAYATIN İÇİNDEKİ HER RENK GÜZELDİR

17 Mayıs 2012 / 14:43

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Engelliler Haftası Düzce'de “hayatın içindeki her renk güzeldir” sloganıyla gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cartoon Network, Düzce Valiliği Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) öncülüğünde 14-16 Mayıs tarihleri arasında ilki düzenlenen Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1. Özel Eğitim Şenliği'ne verdiği destekten ötürü ödüle layık görüldü.

14 Mayıs'ta Anıtpark'ta Atatürk Anıtı'na çelenk konularak başlayan etkinlikler üç gün boyunca devam etti. Şenliğin son gününde ise Anıtpark'ta jimnastik, dans ve tiyatro gösterilerinin yer alacağı etkinlikler gerçekleştirildi. Düzce Valiliği, Engelliler Haftası kapsamında organize edilen 1. Özel Eğitim Şenliği'ne destek veren Cartoon Network'e bir plaketle teşekkür etti. Plaketi şenliğe Cartoon Network Televizyonu adına katılan Kanal Direktörü Rasim Yılmaz ve PR Direktörü Burcu Apaydın aldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.