28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

“HERKESİ ÇANAKKALE’YE DAVET EDİYORUZ!”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Herkesi Çanakkale’ye Davet Ediyoruz!”

“Herkesi Çanakkale’ye Davet Ediyoruz!”

01 Temmuz 2021 Perşembe 09:57

TURİZMİN SESİ - HALİL ÖNCÜ


Çanakkale- 1 Temmuz ile birlikte normalleşmeyi bekleyen Çanakkale hazırlıklarını tamamladı. Turizm sektörünün, Pandemi döneminde en çok etkilenen sektörlerin başında geldiğini belirten, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yeni normalleşme sürecine hazır olduklarını ve herkesi Çanakkale’ye beklediklerini söyledi.

Herkesi Çanakkale’ye davet ediyoruz!
Turizm Yazarı Halil Öncü’ye değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökhan, “Çanakkale’de 1 Temmuz’u dört gözle bekledik. Normalleşeceğimizi umuyorum. İnşallah bir daha eskiye dönmeyiz. Pandemi denince en çok etkilenen sektörlerin başında turizm geliyor. Çanakkale’deki turizmci arkadaşlarımız açılma süreci için hazırlıklarını yaptılar. Çanakkalemiz çok önemli. Tarihi, coğrafyası ,doğası, adaları, yarımadası, ormanları, Kaz dağları ile çok önemli bir turizm merkezi. Özellikle kültür turizmi açısından çok önemli. Troya gibi, Alexandras Troias gibi, Parion gibi çok önemli değerlerimiz var. Şehitlerimizin bulunduğu, Gelibolu tarihi alanımız, Milli parkımız var. Çanakkale iklim olarak da son derece uygun bir yer. Çok sıcak olmaz. Bu bakımdan geççiğimiz pandemi döneminde halkımız evde oturmaktan açıkçası bıktı. Bu önümüzdeki süreçte herkesi Çanakkale’ye davet ediyoruz buyursunlar diyorum. Gelenler Çanakkale’de çok rahat ederler. Nispetten fiyatlarımız uygundur. Mevsiminde taze meyvelerimiz, sebzelerimiz çok güzeldir. Bütün Türkiye’deki vatandaşlarımızı Çanakkale’ye bekliyoruz. Onlarla birlikte olmaktan büyük zevk duyacağız.”dedi.

Biz hazırız!
Çanakkale Belediyesi olarak turizm açısından hazır olduklarını da dile getiren Balkan Gökhan “Çanakkale Belediyesi olarak turizm açısından hazırız. Zaten biz altyapılarımızı tamamlamıştık. Üst yapılarımız ile ilgili gelişmeleri tamamlıyoruz. Yollarımızı, kaldırımlarımızı, parklarımızı hazırladık. Çok ciddi oranında Çanakkale’ye park kazandırdık. Plajlarımız hazır. Plajlarımızda mavi bayraklarımız dalgalanıyor. Turizmci arkadaşlarımız ile de iş birliği içerisinde neler yapabiliriz konuşuyoruz. Kordonlarımız açık. Gece saatlerine kadar gençlerimiz özellikle müzikle birlikte kordonlarımızda. Çanakkale olarak turizme hazırız. “diye konuştu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.