22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HERKESİN HAYALLERİNİ SÜSLEYEN KÜBA HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR

Orta Amerika'nın en popüler yerlerinden Küba'yı sevmeyen yoktur

Herkesin hayallerini süsleyen Küba hakkında bilmeniz gereken çok şey var

20 Aralık 2017 Çarşamba 01:02

TURİZMİN SESİ


Hala Küba turu yapmadıysanız lider online tatil platformu Gruppal.com ile Küba tatilinizi planlayın. İşte yapmanız gerekenler... Nostalji arabaları, rengarenk giyimli insanları ve eğlence dolu sokakları, tarihi binaları ile Küba bambaşka bir coğrafya! Tropik tatil seçeneklerinin başında gelen bu mutluluğun ve dansın ülkesine doğru bir yolculuk yapmak istiyorsanız, uzun yıllardır turizm sektöründe olan Gruppal.com tatil uzmanlarının önerilerine kulak verin deriz.

Küba Turu Hakkında

Egzotik ülkeleri gezmek, yerel halkla kaynaşmak, bir şehirden diğerine sorunsuzca gitmek, konakladığınız otellerin kalitesine kadar birçok değişken Küba turu için dikkat etmeniz gerekenler listesinde en önemlileri oluyor. Öncelikle turizm firmasıyla Küba'ya gitmeye karar verdiğinizde, uçak biletleri çok da ekonomik olmayan ve uzaklığı nedeniyle de önceden alınması tavsiye edilen Küba uçak bileti derdiniz de olmayacak.

Siz gitmek istediğiniz tarihi seçeceksiniz ve geri kalan her şeyi sizin adınıza tur şirketi yapacak. Küba'nın başkenti Havana'dan Trinidad'a, Cancun'dan Varadero'ya birçok yeri sadece tek tatil paketinde görebileceğiniz gibi yalnızca Havana'yı gezeceğiniz bir haftalık tatil seçeneklerini de tercih edebilirsiniz.

Özellikle erken rezervasyon dönemlerine denk getirdiğinizde, neredeyse ulaşım ve konaklama maliyetleri değerinde Küba turu paketlerinin tamamını alabiliyorsunuz. Üstelik bölgenin uzmanı olan rehberiniz de üzerine bonus oluyor. Bireysel Küba turu yerine, tur şirketiyle Küba'ya gitmeyi tercih etmek daha ekonomik ve eğlenceli olacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.