23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HERTZ 41. KİRALAMA OFİSİYLE ORDU’DA

Hertz, Ekim ayı itibariyle de Ordu’da yeni bir şube açtı

HERTZ 41. KİRALAMA OFİSİYLE ORDU’DA

11 Kasım 2015 / 08:05

TURİZMİN SESİ

Dünyanın ilk araç kiralama şirketi Hertz, Türkiye ofis ağını genişletmeye devam ediyor. Son 6 ayda Türkiye genelinde 10 yeni kiralama şubesini faaliyete geçiren Hertz, Ekim ayı itibariyle de Ordu’da yeni bir şube açtı.

Ordu – Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla beraber bölgede araç kiralamaya olan ihtiyacın artacak olması Hertz’in bu yeni yatırımında rol oynayan en büyük etken. 2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” seçilen Hertz, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Son 6 ay içerisinde Türkiye genelinde 10 yeni kiralama noktasını faaliyete geçiren Hertz, Ordu – Giresun Havaalanı’nın açılışı ile birlikte bölgeye yatırım yaparak Ordu’da da yeni bir şube açtı. Böylelikle Hertz’in Türkiye’deki toplam şube sayısı 41’e ulaştı. 
 
Yerli turist sayısındaki artış ve ulusal havayolu trafiğinin artmasına bağlı olarak araç kiralama sektöründe de yoğun bir talep artışıyla karşılaştıklarına dikkat çeken Hertz Türkiye Genel Müdürü Nur Hidayetoğlu; “Türkiye’de havayolu taşımacılığına artan talebe bağlı olarak özellikle son yıllarda araç kiralama sektöründe de kayda değer bir talep artışı yaşanıyor. Şehirlerarası yolculuklarda araç ile seyahat etmek yerine, “Uç ve Kirala” yöntemini tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Tüketiciler şehirlerarası seyahatlerini havayolu ile gerçekleştirerek indikleri yerde araçlarını kiralayarak yollarına devam ediyorlar. Böylelikle hem zamandan tasarruf sağlanmış oluyor hem de daha konforlu bir seyahat deneyimi yaşanıyor.” dedi. 
 
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından açıklanan bilgiye göre Ordu-Giresun havaalanının açılışından bu yana toplam yolcu sayısının 100 bini aştığına dikkat çeken Hertz Türkiye Genel Müdürü Nur Hidayetoğlu, bölgedeki potansiyeli şöyle değerlendiriyor: “Dünyanın ilk araç kiralama markası olarak, 2015 yılı içerisinde operasyonumuzu hem ülke içinde hem de ülke sınırları dışında genişlettik. Her yeni şube açılışında olduğu gibi Ordu için de öncesinde birçok araştırma ve fizibilite çalışması yaptık. Bir şehirde şube açmadan önce o kentin ekonomisini, turizm hareketlerini ve potansiyelini inceliyoruz. Ülkemizin kuzey kesimi hem bireysel hem de kurumsal seyahatlerin yoğun olduğu bir bölge. Bu bölgeye yapılan en son yatırımlardan biri olan Ordu – Giresun Havaalanı da bizim gibi bağlantılı sektörler için büyük önem taşıyor. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 800 seferin gerçekleştirildiği ve planlanan yeni uçuşlarla beraber yılda yaklaşık 600 bin yolcuya hizmet vermesi beklenen havaalanına İstanbul ve Ankara’dan direkt uçuşlar mevcut. Biz de Ordu’da açılan yeni ofisimiz ile bölgede hizmet vermek için hazırız.” dedi.Hertz Türkiye ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için  www.hertz.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.