22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HESAPLI OTOBÜS BİLETLERİ

Neredennereye.com, işbirliği yaptığı otobüs firmalarının biletlerinin online satışına başladı

HESAPLI OTOBÜS BİLETLERİ

12 Aralık 2009 / 10:13

TURİZMİN SESİ


Neredennereye.com, otobüs yolculuğu yapacaklara önemli kolaylıklar ve indirimler sağlayan online bilet sistemini www.neredennereye.com/otobus-bileti/  adresinde hizmete sundu. Türkiye'nin hemen her bölgesine bilet alma imkanı sağlayan sistem, yeni firmaların katılımıyla genişleyecek. Neredennereye.com'dan üye olmadan da online otobüs bileti alınabiliyor. Üyeliğin ücretsiz olduğu sitede, üyelik indirimi gibi çeşitli avantajlar da sunuluyor.

Yolcular, günün diledikleri zamanında, yolculuk yapacakları hattaki sefer saatlerini sorgulayıp, otobüste istedikleri yeri seçebiliyor ve seçtikleri koltuklar için kredi kartıyla online ödeme yapabiliyorlar. Satın aldıkları online otobüs biletlerini, otobüse binmeden önce otobüs firmasının herhangi bir şubesinden ekstra bir ödeme olmadan bilete çevirebiliyorlar.
Üyelik ücretsiz ve çok avantajlı
Neredennereye.com'a üye olan kullanıcılar, online otobüs biletlerini alırken üyelik indiriminden faydalanabiliyorlar. Bu indirimin yanı sıra, aldıkları biletleri, sitedeki “Biletlerim” bölümünden takip edebiliyor, biletlerini firmaya göre iptal edebiliyor, açık bilete çevirebiliyor ve rezervasyon yapabiliyorlar. Özel kampanya ve duyurulardan öncelikli haberdar olarak fırsatları yakalayabiliyorlar.

İki adımda otobüs bileti
Türkiye'nin en kolay online bilet sayfası olan www.neredennereye.com/otobus-bileti/  adresinden iki adımda bilet almak mümkün. Birinci adımda kullanıcılar, istedikleri otobüs firmasını seçtikten sonra “Nereden”, “Nereye” ve “Tarih” bilgilerini girerek sefer sorgulaması yapıyorlar. İkinci adımda, gelen listeden kendilerine uygun saatteki seferi seçerek otobüste o anda boş olan yerleri görebiliyorlar. Koltuk seçimini yaptıktan sonra, seyahat edecek yolcu ve kredi kartı bilgilerini girip onay vererek alınan bilet bilgilerini görebiliyorlar. Bilet bilgileri, e-posta adreslerine ayrıca gönderiliyor.

Güvenli ödeme
Kullanıcı ve kredi kartı bilgilerinin yüksek güvenlik altında aktarımının yapıldığı, hiç kimse tarafından görüntülenemediği, 128 bit SSL ile şifrelenerek korunan sistem, bütün dünyada güvenle kullanılıyor. Yolculuk yapmak isteyenler, biletlerini sistem üzerinden güvenle satın alabiliyorlar.

Ayrıntılı bilgi
Tel: (0212) 249 20 49
[email protected]  

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.