23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HİLLY HOTEL EDİRNE’DE AÇILIYOR

Tuzcu Group tarafından Edirne’de açılacak Hilly Hotel’in şık tasarımı, merkezi konumu ve sosyal olanakları ile Edirne turizmine yüksek oranda katkı yapması bekleniyor

HİLLY HOTEL EDİRNE’DE AÇILIYOR

08 Nisan 2013 / 11:13

TURİZMİN SESİ


Son 5 yılda etkisini hızla artıran ve Anadolu şehirlerine yayılan şehir otelciliği konseptinin en şık temsilcisi açılıyor.  Tuzcu Group tarafından Edirne’de açılacak Hilly Hotel’in  şık tasarımı, merkezi konumu ve sosyal olanakları ile Edirne turizmine yüksek oranda katkı yapması bekleniyor. Türkiye turizmine son 5 yılda ciddi bir ivme kazandıran şehir otelciliğinin en son temsilcilerinden biri Edirne’de açılıyor. Tarihi ve kültürel mirası ile Türkiye’nin yükselen şehirlerinden Edirne’nin turizmine yüksek katkı sağlaması beklenen Hilly Hotel, turizm yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Tuzcular Group tarafından açılacak.   
 
tuzcu-group,hilly-hotel,1.jpg
 
Hilly Hotel: Şık tasarım, merkezi konum ve güçlü sosyal olanaklar
Şehir otelciliğinin en önemli üç öğesini bünyesinde barındıracağı belirtilen Hilly Hotel’in tasarımında şıklık ve konfor ön planda tutulmuş. Artı mimarlık tarafından tasarlanan otel lobisi geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor.  Toplam 30 oda kapasiteli olarak tasarlanan otel; 4 ayrı oda seçeneği ile de eğlenceli bir tatil için gereken her şeyi içinde bulunduruyor. Süperior odalarında, 25 metrekare yaşam alanı, 32’ led ekran televizyon, minibar, sınırsız internet ve dijital kasa hizmetleri yer alırken, şehir manzaralı Delux Business odalarda tüm bu hizmetlere,  50 metre kare yaşam alanı ve oturma gruplarının yanı sıra özel tasarım banyolar ekleniyor. Otelin ilgi çekici bir diğer konseptli odası ise ailelere özel tasarlanan 4 kişilik Executive Family odaları. Şehir manzaralı Executive Family odalarda; 63 metrekare yaşam alanıyla sizi evinizde hissettirecek lükse sahip. Hilly Hotel’in en gözde odaları ise içinde jakuzi, bar, ve özel tasarım dizaynı ile çift cepheden şehri izleme lüksünü yaşatacak olan Oriental Suit odaları. 
 
CEO’lar bu otelde ağırlanacak!
Hilly Hotel şık tasarımının yanı sıra sosyal olanakları ile de tatil yapacak olanların ve iş dünyasının gözdesi olacak.  3 ayrı fuayeli toplantı ve balo salonuna sahip olan Hilly Hotel, bölgenin önemli toplantılarına ev sahipliği yaparken, Edirne mutfağının leziz örneklerini 360 derece manzaralı VENTO Roof Restaurant’ı ile de misafirlerine sunacak.  Yoğun toplantı trafiğinden bunalanlar ve keyif arayan tatilciler için ise sauna, buhar ve şok duşları ile aletli jimlastik salonu SPIRO 24 saat açık olacak. Açık otoparka sahip olan Hilly Hotel’in en büyük avantajı ise; Edirne’de yer aldığı merkezi konumu. Edirne şehir merkezi girişinde, şehre hakim konumda bulunan otel, 2013’ün en çok konuşulacak yatırımı olacağa benziyor. 
 
Teyfik Tuzcu: Edirne’nin ihtiyacı olan şehir otelciliğini yaratıyoruz. 
Türkiye turizminin son 5 yıldır şehir otelciliğine döndüğünü ve şehir otelciliğinin turizmin geleceği olduğunu belirten Tuzcular Group Genel Müdürü Teyfik  Tuzcu; “şehir otelciliğinin kıyı otelciğinden en büyük farkı, 12 ay boyunca katma değer yaratmasıdır.  Hilly Hotel olarak çok sevdiğimiz Edirne’nin turizmine katkı sağlayacak olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Açılışımız için hazırlıklarımız sürüyor. 16 Nisan’dan itibaren misafirlerimizi ağırlıyor olacağız” dedi. 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.