22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HİLTON KEYFİ TÜRKBÜKÜ'NDE

Gözlerden Uzak Resort Otel Ege Denizi'ne Nazır Lüks Konaklama İmkanı Sunuyor

HİLTON  KEYFİ TÜRKBÜKÜ'NDE

18 Haziran 2011 / 16:05

TURİZMİN SESİ
Hilton Hotels & Resorts, Bodrum Cennet Koyu'ndaki Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa açıldı . 433 odası, 53 süit dairesi ve ailelere uygun sekiz müstakil villası bulunan tesis, 2008'de açılan ödüllü Hilton Dalaman Resort & Spa'nın ardından Türkiye'deki ikinci Hilton Resort olacak.

Hilton Hotels & Resorts markasının Küresel Başkanı Dave Horton, “Küresel portföyümüzün resort ve tatil segmenti, Türkiye'de bu ikinci benzersiz Hilton Resort otelin açılışıyla büyümeye devam ediyor. Hilton, dünyanın her tarafındaki önemli tatil yerlerinde lüks tatil keyfi sunuyor" dedi.

Kapsamlı bir yenileme çalışması sonrası küresel portföye katılan tesis, konuklarına birbirinden muhteşem Ege manzaraları sunuyor. İnce kumlu özel plajı ve gösterişli bahçelerinin yanısıra, misafirlerin keyifle yararlanabileceği dinlenme ve eğlence seçenekleri arasında altı farklı yüzme havuzu, lüks spa ve sağlık merkezi, çocuklar için su kaydıraklı mini su parkı ve açık hava sporları, güneşlenme terası ve su sporları merkezinden oluşan bir beach club da bulunuyor.

Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, berrak mavi sular, göz alıcı kumsallar ve doğal koylarla çerçeveleniyor. Eşsiz doğal güzellikleriyle bilinen yarımada, Türkbükü'ne de dört kilometre mesafede bulunuyor. Otel, ayrıca Bodrum'a 22 kilometre, Milas Bodrum Havaalanı'na (BJV) ise 50 dakika mesafede yer alıyor.

Akşam yemeği için çeşitli restoran seçeneklerini bünyesinde barındıran Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, Akdeniz mutfağının değişmez ismi 'Paparazzi', deniz ürünleri restoranı 'Seaport', İtalyan mutfağının temsilcisi 'Patio Olivia' ve yerel tatlardan ilham alan 'Sultan Sofrası' ile hem çiftler hem de aileler için ideal ziyafetler sunuyor. Resort otelde kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için açık büfe restoran ve hafif atıştırmalıklar sunan Café Central de yer alıyor. Tesisteki restoranların hemen hepsinin muhteşem manzaralara sahip açık alanları bulunuyor.

Misafirler Sarnıç Bar, Kicker's Pub, A La Mer Bar ve Lobby Bar'ın yanısıra iki ayrı havuzbaşı kokteyl bardan oluşan zengin bar seçeneklerinin de tadını çıkarabiliyor. Parti dolu bir gece için de misafirlerin sabahın ilk ışıklarına dek dans edilebilecekleri bir gece kulübü bulunuyor.

Otel, konferans ve organizasyonlar için, tümü doğal günışığı alan ve nefes kesen manzaralı 1200 metrekarelik gösterişli Grand Phaselis Balo Salonu, üç çok amaçlı toplantı odası ile hizmet sağlıyor. Misafirler, son derece çağdaş dekorlu bu salonlardaki etkinlikler öncesinde büyük terasta kokteyllerini yudumlayarak koyun nefes kesici panoramasının tadını çıkarabiliyor. Grand Phaselis Balo Salonu kokteyl resepsiyonlarında 1500 kişiyi, tiyatro düzeni etkinliklerde ise 1100 kişiyi ağırlayabiliyor.

Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa Genel Müdürü Levent Suyolcuoğlu, “Biz, sadece eşsiz Bodrum ve çevresini ziyaret eden turistler için dünya standartlarında tatil olanağı sunmakla kalmıyor; konularında yetkin ekibimizin becerileri ile mükemmel etkinliklere başarı ile ev sahipliği yapılmasına imkân veren geniş ve esnek kullanımlı toplantı ve etkinlik alanları da sağlıyoruz. Misafirlerimizi yeni tesisimiz Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa'da ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Hilton Worldwide, simgeleşmiş tesisi Hilton İstanbul'u açtığı 1955'ten günümüze Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Şirket, 2011'in başlarında yaptığı açıklamada, 2011 senesinde 11 yeni açılış ile otel portföyünü 12 ay içinde yaklaşık iki katına çıkaracağını duyurdu. Türkiye'de en son gerçekleşen açılışlar içerisinde DoubleTree by Hilton İstanbul - Moda ve Hilton Garden Inn Şanlıurfa yer alıyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.