22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HİNT OKYANUSU’NUN MAVİLİĞİNE DAVET

Constance Hotels & Resorts, Hint Okyanusu’nda dağılan konumu, leziz dünya mutfağı seçenekleri, konfor ve rahatlık temalı tasarımı, eşsiz SPA deneyimi ve balayı çiftleri için özel konseptiyle kapılarını OPUS DMC işbirliği ile Türk misafirlerine açıyo

HİNT OKYANUSU’NUN  MAVİLİĞİNE DAVET

28 Mayıs 2013 / 19:20

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR

Constance Hotels & Resorts, Hint Okyanusu’nda dağılan konumu, leziz dünya mutfağı seçenekleri, konfor ve rahatlık temalı tasarımı, eşsiz SPA deneyimi ve balayı çiftleri için özel konseptiyle kapılarını OPUS DMC işbirliği ile Türk misafirlerine açıyor.Hint Okyanusu’nun cennet adalar olarak bilinen Maldives, Seychelles, Madagascar ve Mauritius bölgelerinde konumlanan Constance Hotels & Resorts’ün, Türk turizm sektörüne açılması üzerine 27 Mayıs 2013 Pazartesi gecesi, Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’da özel bir organizasyon düzenledi.

constance-hotels--resorts,opus-dmc,hint-okyanusu,-four-seasons-hotel-istanbul-2.jpg
 
Constance Hotels & Resorts CEO’su Jean Jacques Vallet, OPUS DMC Genel Müdürü Strato Dolcinyadi ve Constance Hotels & Resorts Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Oya Mumcuoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye turizm sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Constance Hotels & Resorts CEO’su Jean Jacques Vallet, gecede yaptığı konuşmada otellerin Türk turizmine açılmasından duyduğu heyecanı; “Hint Okyanusu’nda, Maldives, Seychelles, Madagascar ve Mauritius’da konumlanan 7 otelimizde 1975 senesinden itibaren dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize eşsiz doğa ile konforu bir arada sunuyoruz. ,
 
constance-lemuria.jpg
 
Opus DMC aracılığıyla bu yıl ilk kez Türkiye’den seyahat tutkunlarına otellerimizde tatil keyfi yaşatacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Constance Hotels & Resort otellerinin konumlandığı adaların kendine has ılıman iklimi sayesinde dört mevsim boyunca Türk tatil severleri ağırlayabileceğiz. Yerel lezzetleri dünya mutfağı ile buluşturan restoranlarımız, dünyaca ünlü markalar tarafından işletilen SPA’larımız, dört mevsim boyunca golf oynama şansı sunan tesislerimiz ve ‘çoçukların adası’ temalı çocuk kulüplerimizle Türkiye’den gelen misafirlerimize benzersiz bir tatil yaşatmak arzusundayız.”
 
constance-hotels--resorts,opus-dmc,hint-okyanusu,-four-seasons-hotel-istanbul-5.jpg
 
Hint Okyanusu’na bağlı adalar üzerinde konumlanan 7 otelinde benzersiz tatil imkânları sunan uluslararası otel zinciri Constance Hotels & Resorts, adaların ılıman ikliminin avantajıyla yılın her dönemi misafirlerini ağırlıyor. Constance Hotels & Resorts tatil için farklılık arayanlara okyanusun derinliklerinde dalış keyfini doyasıya yaşama imkânı sunarken, ana teması konfor ve rahatlığı SPA hizmeti ile taçlandırıyor. Misafirlerine engin maviliklerin kıyısında golf keyfi ve uluslararası lezzetleri de yine Hint Okyanusu’nun eşsiz manzarasında sunuyor.
 
constance-lemuria1.jpg
 
Constance Hotels & Resorts aynı zamanda merkezi de olan Mauritus bölgesindeki Constance Le Prince Maurice otelindeki egzotik atmosferiyle beğeni kazanırken, Constance Belle Mare Plage eşsiz koyları, upuzun sahilleri ve mutfağı ile öne çıkıyor. Constance Le Prince Maurice, 64 junior suiti, 12 aile suiti, 12 özel havuzlu villası ve 1 princely villasında konaklayan misafirlerine bir tanesi yüzer restoran olmak üzere toplam 4 restoranıyla hizmet veriyor. Otelde toplam 18 delikli, 2 golf sahası da bulunuyor. Constance Hotels & Resorts, Mauritus bölgesindeki otellerinde misafirlerine SPA hizmetinin yanı sıra Güney Afrikalı şampiyon golfçu Hugh Baiocchi tarafından tasarlanan sahalarda golf keyfini doyasıya yaşatıyor. Constance Belle Mare Plage 2 kilometre uzunluğunda, eşsiz beyaz kumlara sahip sahillerinde, 92 prestige oda, 137 junior suit, 6 deluxe suit, 20 özel havuzlu villa ve 1 presidental villasıyla 1992 yılından bu yana misafirlerini ağırlıyor. 7 restaurant ve 6 barıyla bölgenin leziz tatlarını misafirlerine sunan Constance Belle Mare Plage 37 hektarlık doğa harikası tropikal bahçesiyle unutulmaz bir tatil vaat ediyor. Constance Hotels & Resorts, Mauritus bölgesindeki Constance Le Prince Maurice otelindeki “Küçük Prens”, Constance Belle Mare Plage otelindeki “Kakoo Club” ile çocuklar içinse eğlence dolu bir tatil mekânı…
 
constance-hotels--resorts,opus-dmc,hint-okyanusu,-four-seasons-hotel-istanbul-3.jpg
 
Yeşilin mavi ile buluştuğu Seychelles’de Constance Ephelia ve Praslin Adası’nın incisi Constane Lemuria otellerinde SPA keyfiyle rahatlamanın ardından dalış tutkunlarını Hint Okyanusu’ndaki eşsiz berraklıkta unutamayacakları bir yolculuk bekliyor. Deniz tatilini sporla birleştirmek isteyenler için geniş golf sahası da mevcut. 3 ayrı sahili bulunan Constance Lemuria 88 junior süiti, 8 senior süiti, 8 özel havuzlu villası ve 3 ayrı havuzu bulunan 1 presidental villasıyla bölgenin öne çıkan oteli olmayı başarıyor. Constance Lemuria dünyada deniz kaplumbağalarının en iyi gözlemlenebildiği sahillerden biri olarak seçilen “Anse Georgette” isimli sahilinde 3 restoran ve 4 barıyla misafirlerine farklı maceralar sunuyor. Güney ve Kuzey olmak üzere iki ayrı plaja sahip Constance Ephelia, güney plajında 184 junior süitiyle, kuzey plajında ise 40 senior süiti ve her biri özel havuza sahip 18 aile villası, 16 beach villası, 8 hillside villası, 10 SPA villası ve 1 presidential villasıyla Turtle Club ve The Gecko Club çocuk adalarıyla minik konuklara hayallerindeki tatil sunuluyor. Madagascar'da kendine ait bir ada üzerinde yer alan Constance Tsarabanjina, volkanik adalarıyla dalış keyfini maksimumda yaşatırken, balayı için tercih eden çiftlere de unutulmaz bir deneyim sunuyor. Madagascar oteline özel uygulanan Crystal All Inclusive her şey dâhil sistemi içerdiği zengin, kaliteli ürün ve hizmetleriyle rüya gibi bir tatili garanti ediyor.
 
Hint Okyanusu’nun gözdesi Maldives adalarında konumlanan Constance Halaveli ve Constance Moofushi otelleri sundukları ayrıcalıklarıyla dikkat çekiyor. Çeşitli kültürlerin ve kıtaların kesiştiği coğrafyada yer alan Constance Hotels & Resorts otellerinde çeşit çeşit baharatların bir araya geldiği eşsiz yerel lezzetler ödüllü şeflerin ellerinden misafirlerin masalarına uzanıyor. Constance Halaveli, özel havuzlu 57 Water villa, özel havuzlu 12 Family Beach villa, özel havuzlu 8 Beach villa, özel havuzlu 8 Double Storey Beach villa, özel havuzlu 1 Presidental villa ile misafirlerine 3 restaurant ve 2 barıyla hizmet veriyor. Doğa dostu otel olarak lanse edilen ve tıpkı diğer Constance Hotels & Resorts otelleri gibi çocuk kulübü hizmeti de veren Constance Halaveli’de çocukların adası temalı “Kuda Club”da çocuklara, ebeveynlerinden bağımsız olarak tatil imkânı sunuluyor. Balık tutmak, kum kale inşası, dans, botanik bahçe ziyaretleri, dalış, voleybol, futbol gibi birçok aktivite çocuklara ayrıcalıklı bir tatil yaşatıyor. Constance Moofushi, 24 Beach villa, 56 water villa, 30 senior villa ile müşterilerine kusursuz bir doğada 2 restoran ve 2 barıyla hizmet veriyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.