05 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HİNT PAZARINDA BENİ RAKİP GÖREN MESLEKTAŞIM ÇİRKİN İŞLER PEŞİNDE

Hindistan Pazarında hizmet veren Murtaza Kelender, meslektaşı tarafından ve onun basın müşaviri tarafından “TEHTİD” edildiğini, asılsız haberlerle önünün kesilmek istendiğini iletti

Hint Pazarında beni rakip gören meslektaşım çirkin işler peşinde

16 Ocak 2018 Salı 14:24

TURİZMİN SESİ


Biz bu vatan topraklarında yetiştik bu vatana borcumuz var.  Çalışma kolumuz ise Turizmdir.  İşimiz Turizm, Sevdamız Türkiye’dir. Ana Ülke Hindistan pazarında akla gelmeyecek bir oyunla işimizi baltalayarak önümüzü kesmek istenmiştir. Hindistan pazarında 2006 yılından buyana çalışmaktayız. Hintistan’da gitmediğimiz şehir neredeyse kalmadı, tüm büyük şehirlerde workshoplar yaptık. Hint Pazarındaki bir meslektaşının kendisini rakip gördüğü için yanındaki gazeteci ortağına aslı olmayan, çirkin yazı yazdırmıştır, ve yazıyı yazan ortağı bana aynen şunu söylemiştir.  

BENİ NEPAL’e GÖTÜRMEZSEN HER TÜRLÜ KÖTÜ HABER YAZARIM
NEPAL’e beni götürmez isen hakkında ben her türlü kötü haber yazarım. Yani bir basın olarak bana cevap hakkı yazacağı yerde, Nepal’e götürmedin diyerek bana Şantaj yapıyor. Yani biz firma olarak gece gündüz çalışarak ülkemizi tanıtmaya çalışıyoruz, her yıl Hindistan’dan en az 350 tur operatörü getirerek eğitim turları yapıyoruz. Hindistan’ın her şehrine giderek workshoplar yapıyoruz.  

TURİZM SEKTÖRÜ TEKEL DEĞİLDİR
Ülkemizi her platformda tanıtıyoruz. Bu pazarda  başka acentalar da olabilir bu bir tekel değildir. Biz kimseden izin ve icazet alacak değiliz. Kendilerinden de yardım beklemiyoruz. Herkes kendi işini yapsın karalama kampanyası yapmasın. Bizim onlara  vereceğimiz cevap,  EMITT fuarına katılan 250 seçkin Hintli Tour operatörleri ile  olacaktır. İşimizle ön plandayız işinizi yapın suyu bulandırmayın yaptığınız davranış  doğru değildir. Her ülkenin kanunlarına uygun hareket ediyoruz. Yasalara uygun hareket ediyoruz. Bu dünya Etme bulma dünyasıdır. Bu arkadaşları edebe davet ediyorum dedi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.