22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HOLIDAY INN ŞİŞLİ AVRUPA’NIN EN İYİSİ

Holiday Inn Şişli, bağlı olduğu Intercontinental Oteller Grubu (IHG) tarafından her sene düzenlenen “Hotel Stars Awards” ödül töreninde Quality Exellence Award - Üstün Kalite Ödülü'ne layık görüldü

HOLIDAY INN ŞİŞLİ AVRUPA’NIN EN İYİSİ

12 Ocak 2012 / 16:55

TURİZMİN SESİ


İstanbul'un en merkezi yerinde konumlanan Holiday Inn Şişli, bağlı bulunduğu Intercontinental Oteller Grubu (IHG) tarafından “Üstün Kalite Ödülü”ne layık görüldü. Grubun her sene verdiği “Hotel Stars Awards”da Holiday Inn Şişli Avrupa'nın en iyisi seçildi. Her yıl düzenlenen Hotel Stars Awards töreninde IHG bünyesinde Avrupa'da bulunan oteller en iyi misafir deneyimi ve memnuniyeti oluşturma açılarından değerlendiriliyor.

Bu yıl düzenlenen törende, yapılan değerlendirmeler sonucunda Üstün Kalite Ödülü Holiday Inn Şişli'ye verildi. Törende konuşma yapan Holiday Inn Şişli Genel Müdürü Oğuz Akın aldığı ödül ile ilgili olarak “ Bu yıl takım olarak gösterdiğimiz çabalarımız ve azimli çalışmalarımız neticesinde bu ödüle layık görüldük. Bizler durmaksızın misafirlerimize hep daha iyisini ve en kalitelisini sunmak ve her yıl bu ödüle layık görülmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İstinye Park Masa Restaurant ve Holiday Inn Şişli Otel işletmeciliğini yapan Masa Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Göker ise alınan ödül hakkında “InterconintentalHotelGroup tarafından böyle bir ödüle layık görülmek bizim için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. İnsan faktörü ve ekip ruhumuzun bizi bu noktaya getirdiği kanısındayım, bundan sonra da yeni başarılara imza atacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.