29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

HOTELBEDS, VİSİT FİNLAND İLE YENİ BİR ORTAKLIĞA GİRİYOR

Hotelbeds, ABD turizmini Avrupa destinasyonuna yönlendirmek için Visit Finland ile bir anlaşma imzaladı

Hotelbeds, Visit Finland ile yeni bir ortaklığa giriyor

17 Eylül 2021 Cuma 13:55

TURİZMİN SESİ


Kampanya, Hotelbeds'in ABD merkezli geniş seyahat ticareti alıcıları ağını hedefleyecek ve Finlandiya'nın bir destinasyon olarak sunabileceği birçok cazibe merkezini vurgulayacaktır. Eylül ortasından itibaren, Hotelbeds, Finlandiya'yı geniş seyahat danışmanları ağına güvenli bir destinasyon olarak tanıtmak ve kuzey ışıkları manzaraları, kayak aktiviteleri, Lapland'a buluşma ziyaretleri dahil olmak üzere İskandinav ülkesinin çok çeşitli turistik mekanlarını tanıtmak için Visit Finland ile bir kampanya başlatacak. 

ABD tarihsel olarak şirketin Finlandiya için ana kaynak pazarlarının ilk 5'inde yer aldığından, Hotelbeds bu kampanyanın potansiyeline güçlü bir şekilde inanıyor. Bu anlaşmanın bir sonucu olarak, Hotelbeds, kapsamlı ABD seyahat danışmanları ağına farklılaştırılmış içerik sunmak için daha fazla sayıda Fin oteliyle özel fiyatlarla sözleşme yapmak için iyi bir konuma sahip olacaktır.

Pazarlama kampanyası 2022'nin başına kadar sürecek ve şirketin iki ana dağıtım kanalı olan Hotelbeds (toptan dağıtım için) ve Bedsonline (perakende seyahat danışmanları için) aracılığıyla tanıtılacak.

Gareth Matthews, Pazarlama, Hotelbeds at İletişim ve KSS Direktörü şunları söyledi: “inanılmaz doğa aktiviteleri için tanınan Finlandiya sakinleri ve ziyaretçiler için teklifler sağlıklı ve güvenli seyahat, bu nedenle mükemmel sonrası pandemik hedef olduğunu bir hedef olarak tanınıyor. Visit Finland ile ortak olmaktan ve ABD'li seyahat danışmanlarımıza bu güzel ülkedeki en iyi mülklerde özel promosyon fiyatları sunmaktan gerçekten memnunuz.

Ms Heli Mende, ziyaret Finlandiya Kuzey Amerika Başkanı ekledi: “Biz Finlandiya Finlandiya ziyarete tüm aşıları tam yolcuları ağırlıyor duyurmaktan memnun edilir. Önümüzdeki kış sezonu ve 2022 yazı için destinasyon promosyonumuzu güçlendirmek için, Hotelbeds ile ortaklık kurduk ve pazar anlayışlarının ve yüksek etkili pazarlama faaliyetlerinin desteğiyle Finlandiya'ya olan talebi artırmayı umuyoruz, çünkü Finlandiya Avrupa'da hala nispeten bilinmeyen bir destinasyondur.

BİZ. Finlandiya'nın kış harikalar diyarı ve gece yarısı güneşi yaz deneyimleri de ABD'li gezginlerin Finlandiya'ya seyahat etmeleri için harika nedenler, özellikle de patika yoldan çıkmak isteyenler için.”Parçalanmış ve karmaşık bir seyahat ortamında, Hotelbeds, dünya genelinde 180.000'den fazla otel mülküne, otelcinin doğrudan dağıtım stratejisiyle rekabet etmeden, doluluk oranlarını önemli ölçüde artıran ve RevPAR'ı optimize eden yüksek değerli, tamamlayıcı dağıtım kanallarına erişim sağlar. Hotelbeds bunu, dünya çapında 140'tan fazla kaynak pazardaki tur operatörleri, perakende seyahat acenteleri, havayolu web siteleri ve sadakat programları gibi 60.000'den fazla erişimi zor B2B seyahat alıcısından oluşan bir ağa otelcilere erişim sunarak yapar. Bu kanallar, otel ortaklarına daha önceden rezervasyon yaptıran, daha az iptal eden, destinasyonda daha fazla harcama yapan ve daha uzun süre kalan geri dönen konuklar sağlar.

Konaklamaya ek olarak, Hotelbeds ayrıca 25.000 transfer rotası ve 18.000 aktivitenin yanı sıra turistik yerler, biletler ve araba kiralama hizmeti sunan dünyanın en büyük B2B seyahat yardımcı satıcısıdır. 'Yatağın Ötesinde' ürün grubu altında faaliyet gösteren şirket, hem otelcilere hem de seyahat dağıtım ortaklarına, yüksek marjlı ürünlerden oluşan lider portföyünü kolayca entegre etmek ve ticarileştirmek için verimli bir platform ve güçlü araçlar sağlar.Şirketin merkezi İspanya, Palma'dadır.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.