22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HOTSTOP, İZMİR ASMAÇATI AVM’DE

Türkiye'de, yiyecek&içecek sektörünün en hızlı büyüyen mağaza zincirlerinden birisi konumunda olan HOTSTOP Coffee&Tea, bir yıl içinde 10 farklı ilde 20 şubeye ulaşarak, hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor

HOTSTOP, İZMİR ASMAÇATI AVM’DE

20 Haziran 2011 / 14:52

TURİZMİN SESİ


HOTSTOP, VEHBİ Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in ilk şahsi yatırımı olarak İzmir Balçova'da hayata geçirilen Asmaçatı AVM ve Buluşma Noktası'na HOTSTOP LOUNGE markasıyla girdi. Böylece, içinde Türkiye'nin en büyük 5M Migros'unun da bulunduğu bu özel konseptli butik AVM'de, “Keyifli Mola” Sloganı ile yerini almış oldu.

HOTSTOP LOUNGE; özgün tasarımı, uygun fiyatlara sunduğu eşsiz lezzetleri, özel koşullarda harmanlanan ve demlenen çayları ve seçkin çekirdeklerle hazırlanan kahveleriyle misafirlerini ağırlamaya başladı.
ASMAÇATI AVM, Balçova'da 27 bin 775 metrekare alan üzerinde kurulu bir alanda açıldı.

“Asmaçatı Alışveriş ve Buluşma Noktası”, Ege'nin vazgeçilmezi olan çardak altı sohbetleri konseptine göre inşa edildi. ASMAÇATI konsepti ile İzmirlilere çocukları ve dostlarıyla keyifli bir alışveriş ve buluşma noktası yaratmak hedeflendi. KUPA formunda yarattığı özgün “Mobil Kafe” konsepti ile dikkat çeken HOTSTOP, markayı iç mekanlara taşıdığı HOTSTOP LOUNGE konsepti ile de farkı yaratmaya devam ediyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.