22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HOTSTOP ANKARA 365 AVM’DE

Metropollerdeki ayaküstü sıcak içecek kültürünün evrensel simgesi olan “Kupa”, HOTSTOP adıyla seçkin mola yerlerine dönüşmeye devam ediyor

HOTSTOP ANKARA 365 AVM’DE

22 Ocak 2011 / 20:05

TURİZMİN SESİ
HOTSTOP, geçtiğimiz günlerde 365 Alışveriş Merkezi'nde, Ankara'daki ikinci şubesini açtı. HOTSTOP Mobil Kafeleri, kupa formundaki sıra dışı konsepti, sahip olduğu teknolojileri, şaşırtan ürün fiyatları ve emsalsiz lezzetleriyle fark yaratıyor. İleri teknoloji ile donatılmış HOTSTOP Mobil kafeleri; görünümü, fonksiyonelliği, özgün masa-sandalyeleri ile dikkat çekiyor. Modern bir kafede olması gereken her türlü teknik altyapı ve ekipmana sahip olan HOTSTOP'lar şehrin hızlı yaşamına yeni bir soluk getiriyor. Lezzetli kahve ve çay çeşitleri ile sandviç, kek ve kurabiyeleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Sıcak ve soğuk içecek kategorisinde dünyanın önde gelen markaları ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki uygulamalar dikkate alınarak geliştirilen HOTSTOP, günümüz metropol yaşantısının gerekleri kapsamlı bir şekilde analiz edilerek, sosyal yaşam alanlarındaki çeşitlenen ihtiyaçlara göre tasarlanmıştır. 6 metrekarelik alana 80 ürünün sığdırıldığı HOTSTOP'lardaki donanım ve teknoloji ise uluslararası kafe zincirleriyle yarışacak düzeyde. Tüm kalibrasyonları uzaktan yönetilebilen tam otomatik espresso ve filtre kahve makinaları, kendi kendine yeterli temiz ve pissu sistemleri, -18/+4 soğutma dolapları, mikro dalga/panini fırınları, dijital menuboard'ları, hareket algılayıcılı kamera sistemleri ve tüm satış/lojistik bilgisinin online yönetildiği ERP altyapılarıyla HOTSTOP'lar adeta teknoloji üssü konumunda.

HOTSTOP, konusunda ayrıntılı bilgiye www.hotstop.com.tr den ulaşabilirsiniz.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.