22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HOTSTOP’LAR ÇOK YAKINDA DUBAİ’DE

Metropol'de “Keyifli Mola”nın yeni adresi olma yolunda hızla ilerleyen HOTSTOP'lar, körfezin incisi Dubai'de yerini almaya hazırlanıyor

HOTSTOP’LAR ÇOK YAKINDA DUBAİ’DE

06 Temmuz 2011 / 20:49

TURİZMİN SESİ


İzmir Çiğli KİPA AVM'de açtığı iki yeni şubeyle projenin daha birinci yılını geride bırakırken ülke genelinde 23 şubeye ulaşan, Eylül 2011'e kadar 2'si HOTSTOP LOUNGE olmak üzere 9 yeni şube açmayı planlayan Çözümvar Danışmanlık, Ağustos ayında Dubai'ye ilk HOTSTOP'ları göndermeye başlayacak.

Yurtiçinde ve yurtdışında görüşmelerin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Çözümvar Danışmanlık Başkanı Akın Arslan, “HOTSTOP ile yarattığımız iş modeli, yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Dubai'nin önde gelen yatırım gruplarından birisiyle geçtiğimiz hafta imzalanan Master Franchise anlaşmasıyla içinde, Dubai'nin de yer aldığı Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Suudi Arabistan, Suriye, Lübnan ve Kuveyt'in ülke sorumluğunu söz konusu gruba verdik. Eylül 2011 itibariyle, HOTSTOP'lar öncelikle Dubai Havaalanı başta olmak üzere Dubai'nin seçkin AVM'lerinde ve plajlarında boy göstermeye başlayacak. Yılsonuna kadar, Dubai'de 6 HOTSTOP şubesi açmayı planlamaktayız” dedi.

Türkiye'den Çıkan Bir Dünya Markası Projesi, HOTSTOP…
HOTSTOP, zincir kategorideki ilk Mobil Kafe Projesidir. Dünya'da sıcak içeceğin evrensel ikonu olmuş “Kupa” formundaki özgün tasarım, HOTSTOP ile birlikte ileri teknoloji ve ergonomiyle buluşmuş, uluslararası bir kafeden alabileceğiniz her şeyi bulabileceğiniz HOTSTOP Coffee&Tea konsepti doğmuştur. Mobil Kafelerin yanında iç mekanlara HOTSTOP LOUNGE markası ile de girmeye başlayan HOTSTOP, emin adımlarla yola devam ediyor.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.