28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

HURSAD ÜYELERİ, TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA’YI DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI

21. Uluslararası Hac Umre Turizm Forumu ve Hac Umre Turizmi Hizmetleri Fuarı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı

HURSAD üyeleri, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı destekleyeceklerini açıkladı

29 Ağustos 2019 Perşembe 10:20

TURİZMİN SESİ


Fuarın açılış töreni öncesinde TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ile Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) üyelerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda; HURSAD Onursal Başkanı Mehmet Uzuner, HURSAD Başkanı Diyaeddin Şahin ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, birer konuşma gerçekleştirdi. HURSAD Başkanı Diyaeddin Şahin, yaptığı konuşmada HURSAD üyelerinin, başkan olduğu günden bugüne Firuz Bağlıkaya’yı desteklediklerini ve destekleyeceklerini açıkladı. HURSAD Başkanı Mehmet Uzuner, Firuz Bağlıkaya’ya iki yıl önce verdiği sözleri tuttuğu için üyeleri adına teşekkür etti.

uluslararasi-hac-ve-umre-turizmi-hizmetleri-fuari,-tursab-baskani-firuz-baglikaya,-hursad-onursal-baskani-mehmet-uzuner,-hursad-baskani-diyaeddin-sahin.jpg

HURSAD’DAN FİRUZ BAĞLIKAYA’YA DESTEK
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, konuşmasına hac umre acentalarına teşekkür ederek başladı. 2 yıl önce yola çıkarken hac umre acentalarının sorunlarını tespit ettiklerini ve acentaları yüklerinden kurtarmak için attıkları adımları anlattı. Bağlıkaya; "TÜRSAB acentalar üzerine yük olmak için değil, onlara destek olmak için kuruldu. Söz verdiğimiz gibi hac ve umre acentalarının cebinden elimizi çektik. Bundan sonraki dönemde de biz yönetimde olduğumuz sürece, hiçbir segment için buna izin vermeyeceğiz. TÜRSAB’ı çağdaş, medeni, yazılı kurallarla yönetilen, kurumsal bir yapı haline getirmeye çalışıyoruz" dedi.

uluslararasi-hac-ve-umre-turizmi-hizmetleri-fuari,-tursab-baskani-firuz-baglikaya,-hursad-onursal-baskani-mehmet-uzuner,-hursad-baskani-diyaeddin-sahin-001.jpgİstişare toplantısının ardından 21. Uluslararası Hac & Umre Turizm Forumu ve Hac & Umre Turizmi Hizmetleri Fuarı’nın açılış töreni gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan törene, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı'nın yanı sıra TÜRSAB Başkan Yardımcıları Selçuk Boynueğri ve Bedirhan Bayka ile Hac ve Umre'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi H. İbrahim Canatan da katıldı. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Orta Doğu başta olmak üzere İslam ülkelerinden helal ve inanç turizmi alanında faaliyet gösteren turizm acentaları, Mekke-Medine otelleri, transfer ve yemek firmaları ile vize şirketlerinin katıldığı fuarda stantları ziyaret etti. 2 gün sürecek fuarı 15 bine yakın seyahat acentası temsilcisi ve turizm profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.