22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

HUZUREVİ SAKİNLERİ İFTARDA BULUŞTU

Antalya Fethi Bayçın Huzurevi sakinleri, iftarlarını Antalya şehir merkezinin tam kalbinde yer alan Best Western Khan Hotel'de açtı

HUZUREVİ SAKİNLERİ İFTARDA BULUŞTU

24 Ağustos 2011 / 18:27

TURİZMİN SESİ


70'in üzerinde huzurevi sakininin katıldığı gecede konuklar Best Western Khan Hotel'in benzersiz iftar menüsü ve programının tadını doyasıya çıkartarak unutulmaz bir akşam yaşadılar. Best Western Khan Hotel Antalya On Bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı'nda huzurevi sakinlerini unutmadı.

Sosyal sorumluluk bilinci ile projeler üreten ve Antalya'nın değerlerine sahip çıkan Best Western Khan Hotel, Antalya Fethi Bayçın Huzur Evi sakinlerini Olympos Salonu'ndaki iftar programında ağırladı.
70'in üzerinde huzurevi sakinin katılım gösterdiği gecede misafirler için hazırlanan özel ramazan menüsü büyük beğeni gördü.

Geceyi organize eden Best Western Khan Hotel Genel Müdürü Muazzez Tonguç'un da hazır bulunduğu geceye ayrıca Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Özen ve Antalya Fethi Bayçın Huzurevi Müdürü Hüseyin Karataş da katıldı. Yemek boyunca masadaki misafirleriyle tek tek ilgilenen Tonguç, huzurevi sakinleriyle gece boyunca sohbet etti. Geçen yıl da huzurevi sakinlerini ağırladıklarını belirten Muazzez Tonguç, huzurevi sakinlerini her ramazanda ağırlamak istediklerini ve bu uygulamalarını geleneksel hale dönüştürmeyi planladıklarını belirtti.

Tonguç sözlerini şöyle noktaladı: “Manevi değerlerimizle övünmemize rağmen ülkemizde maalesef çok fazla huzur evi var. Bu huzurevinde yaşayanlar aslında bizlerin hayatlarını doğrudan etkileyen insanlar. Belki eski komşumuz belki de öğretmelerimizden biri… İhtiyaçları olan tek şey ise ilgi ve alaka…

İşte Biz Best Western Khan Hotel olarak bu Ramazan Ayında özellikle huzurevi sakinlerini ağırlamak istedik. Onlarla bir arada olmak, sohbet etmek onların anılarında hoş bir seda bırakmak istedik. Gelenekselleştirmeyi planladığımız bu gece bizim için çok özeldi. Gelecek yıl daha geniş katılımlı buluşmalar yapmayı öngörüyoruz”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.