22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

 I-MICE BAŞKANI HÜSEYİN KURT GÜVEN TAZELEDİ

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) 3. Olağan Genel Kurulunu 14 Haziran günü İstanbul Marriott Hotel Asia ev sahipliğinde gerçekleştirdi

 I-MICE Başkanı Hüseyin Kurt Güven Tazeledi

15 Haziran 2022 Çarşamba 12:35

TURİZMİN SESİ


Sektör paydaşlarını bir araya getirmek ve kitlesel düzeyde muhatap olabilmek adına yoluna hızlı fakat emin adımlarla devam eden toplantı, incentive, kongre ve etkinlik sektörünün üreten ve dokunan Derneği (I-MICE) 3. Olağan Genel Kurulunu 14 Haziran günü İstanbul Marriott Hotel Asia ev sahipliğinde gerçekleştirdi ve genel kurulla birlikte hedef büyüttü. 
 
uluslararasi-mice-endustrisi-dernegi-i-mice-huseyin-kurt.jpgGenel kurulda söz alan ve üyelerin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçilen Hüseyin Kurt “ kurulduğumuz günden günümüze dek taş üstüne taş koyan, sektörümüzün 1 adım daha ileri gitmesi adına katkı sağlayan herkese şükranlarımı arz ederim. Bu dönem yeni seçilen arkadaşlarımız ile sektörün hak ettiği öneme ulaşması adına üstümüze düşen tüm gayreti göstereceğiz.. 
 
uluslararasi-mice-endustrisi-dernegi-i-mice-huseyin-kurt-001.jpgYeni dönemde her arkadaşımın buraya katkısının çok yüksek olacağına şüphem yok. Yılda 70-80.000 civarında küçük, orta ve büyük ölçekli organizasyon gerçekleştiren, deniz, kum ve güneş misafirine nazaran 4-5 katı civarında geliri ülkemize kazandıran, yerel ve şehir ekonomileri besleyen ve 50 civarında sektör paydalarıyla ortak hareket eden bu sektörün Ankara’da çok daha fazla çok daha güçlü anlatılması gerekmektedir.. 
 
uluslararasi-mice-endustrisi-dernegi-i-mice-huseyin-kurt-002.jpgYeni dönem gerek Ankara’da kendimizi daha fazla anlatacağımız gerekse de ülkemizde ve yurt dışında çok daha fazla örgütleneceğimiz bir dönem olacak. “ dedi.  Yeni dönem MICE sektörünün konuşulacağı bir dönem olacağa benziyor.

uluslararasi-mice-endustrisi-dernegi-i-mice-huseyin-kurt-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.