22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İBB ÖĞRENCİ KLÜPLERİ PLATFORMU

İBB Öğrenci Kulüpleri Platformu, Genç STK'lar öncülüğünde İstanbul'da kütüphanesi bulunmayan bir ilköğretim okuluna kitap yardımı yapmayı hedefliyor.

İBB ÖĞRENCİ KLÜPLERİ PLATFORMU

21 Nisan 2009 / 13:03

TURİZMİN SESİ


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı “Gençlik Meclisi” bünyesinde yer alan İBB Öğrenci Kulüpleri Platformu, Genç Turizmciler'in de içerisinde yer aldığı Genç STK'lar öncülüğünde İstanbul'da kütüphanesi bulunmayan bir ilköğretim okuluna kitap yardımı yapmayı hedefliyor. Bu hedef kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen, öğrenci sayısı fazla olan nüfustaki bir İlköğretime genç girişimciler olarak kitap toplanıyor.

Bu kapsamda görüşülecek ve yardım alınacak kurumlar olan; yerel yönetimler (il ve ilçe belediyeleri) , yayınevleri, kamu kurum ve kuruluşlara kitap yardımı için destek istenilerek, gerekli görüşmeler yapılıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu STK Temsilcisi Arzu Sevinç “Genç gönüllü arkadaşlarımızın öncülüğüne yer veren İstanbul Kulüpleri Platformu; 24 Nisan 2009'da birinci yılını tüm öğrenci arkadaşlarımızla beraber kutlamayacaktır.

Bunun yanı sıra açılışımıza katılacak olan arkadaşlarımız, bir ilköğretim okulunun kütüphaneye sahip olmasına yardımcı olacaklardır.” diyor. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Genç Turizmciler Derneği Başkanı Bulut Bağcı “Sosyal sorumluluk Projesi olan bu kampanya bizi; eğlencenin yanı sıra fayda güden bir gençlik olduğumuzu hatırlatmaya ve faydayı ortak amaçta akıtabilmemize yardımcı olacağı inancındayız.”

Bu bağlamda “Biletiniz Kitap Olsun” sloganıyla 24 Nisan 2009 tarihinde birinci yılını kutlayacağımız İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu'na tüm gençleri kitaplarıyla bekliyoruz…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.