22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İBİŞ BURSA HİZMETİNİZDE

Avrupanın en büyük otel zinciri olan “Accor Hotels “ grubu, “Akfen GYO “ işbirliği ile 2005 yılından bu yana Türkiye'de ki yatırımlarına devam ediyor

İBİŞ BURSA HİZMETİNİZDE

01 Kasım 2010 / 21:34

TURİZMİN SESİ


Accor, İstanbul, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep ve Kayseri'de bulunan Novotel ve ibis otellerinden sonra 01 Kasım 2010 da, Türkiye'deki 9. oteli olan ibis Bursa'yı hizmete sunuyor. Akfen GYO ve Accor Hotels Grubu, yatırımlarını hızla gerçekleştiriyor. Avrupa'nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik zinciri Accor'un dünya'da 4200'den fazla oteli bulunuyor.

Accor Hotels Grubunun 15 farklı otel markasından biri olan “ibis hotels” ; dünyada 45 ülkedeki 879 otelinde, 104.782 odalık kapasitesi ile büyük bir başarı grafiği ile hizmet veriyor. ibis Bursa konuklarına ekonomik fiyatlarla çok yüksek kalitede servis sunarak; kendi kategorisinde rakipsiz olmayı Türkiye'de de sürdürüyor.

Grubun misafir memnuniyetindeki başarısı çok büyük oranda “ Accor “standartlarında saklı. Son derece titizlikle belirlenmiş ve Dünyanın her yerinde harfiyen uygulanan, takip edilen ürün ve servis standartları, personel için yapılan yatırımlar ve personele verilen önem sayesinde, her zaman yüksek kalite yakalanabiliyor ve sürdürülebiliyor.

Ibis Bursa'nın odaları, en yeni tasarımları olan “Coquelicot -Gelincik” oda konseptinde hazırlanmış. Oda içinde plazma TV, kilitli kasa, hızlı internet gibi yüksek standartlı hizmet ve her türlü konfor düşünülmüş. Misafirlerini maksimum seviyede rahat ettirmeye yönelik olarak tasarlanmış odaları ve misafir memnuniyetini ön planda tutan eğitimli personeli ile Ibis otellerinden her an güleryüzlü hizmet alabiliyorsunuz .

İbis otellerinde 24 saat hizmet alabileceğiniz bir “snack servisi” var. Günün hangi saatinde olursa olsun resepsiyona siparişinizi verip, hazır olduğunda resepsiyondan alabiliyorsunuz. Ibis markasına özel bir uygulama olan “erken kahvaltı” servisi, sabah 04:00'den itibaren başlıyor. Tüm bu servislere , ödediğiniz rakamın en makul fiyat olduğundan emin olarak, gönül rahatlığıyla sahip oluyorsunuz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.