22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

IBIS BUSINESS KART İLE MALİYET TASARRUFU

IBIS BUSINESS kart sürekli seyahat eden yöneticilere; iş seyahatlerinde yüksek düzeyde konforu düşük maliyetle gerçekleştirmeyi, tüm beklentilerini karşılamayı , ibis ayrıcalıklarını yaşamalarını öneriyor

IBIS BUSINESS KART İLE MALİYET TASARRUFU

09 Ekim 2013 / 09:52


Accor Grubu’nun ekonomi segmentindeki otel markalarını canlandırma stratejisinin bir parçası olarak gurubun otellerinden ibis otelleri, IBIS BUSINESS kartı sunuyor.IBIS BUSINESS kart; iş dünyasında sık seyahat eden kişilerin, iş seyahatlerinde alışılmış belirli beklentilerini ekonomi segmenti otellerde de karşılamak için eşsiz bir öneri olarak sunuluyor.
 
IBIS BUSINESS kart sahiplerine; Oda ve Kahvaltı fiyatlarında indirim, otelde konaklamasalar dahi bar ve restaurantlarda indirim, otellerin özel promosyonlarına ilave indirim, istenen konaklama tarihinden maksimum iki gün öncesine kadar yer bulunabilirliği garantisi ve rezervasyon kolaylığı gibi ayrıcalıklar sağlıyor. 
 
IBIS BUSINESS kart aboneliğinin sağladığı maliyet tasarrufu ve yer bulabilme garantisi,  iş dünyasının seçkin misafirlerinin bu segmentte en önemli beklentilerini karşılayacaktır. IBIS BUSINESS kart, 25 Eylül 2013 tarihinden itibaren satışa sunularak, dünya çapında 1700 “Ibis Hotels”, “Ibis Styles” ve “Ibis budget” otellerinde geçerli olacaktır
 
.“IBIS BUSINESS KART “ programının uluslararası sunumunu kutlamak için,  Avrupa'daki katılımcı“ ibis Hotels”,  “ibis Styles “ve  “ibis budget” otellerinde 3 Ekim 2013'ten başlamak üzere bir hafta boyunca, “Anında Abonelik Kazan” şans oyunu düzenlenecektir. Bu otellerdeki misafirler, www.ibisbusinessgame.com. web platformuna giriş için odalarında üzerinde “ kod” bulunan bir şans oyunu kartı bulacaklardır. Bir yıl boyunca geçerli olan 1.000 Bireysel IBIS BUSINESS Abonelik kartlarından birini kazanıp kazanmadıklarını hemen öğreneceklerdir.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.