22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ICF AIRPORTS 'A YENİ GENEL MÜDÜR

Uluslararası yolcu trafiğinde Türkiye'nin en büyük havalimanı olan Antalya Havalimanı'nın işletmeciliğini yürüten ICF Airports'un Eş Genel Müdürlük görevine Ersel Göral getirildi

ICF AIRPORTS 'A YENİ GENEL MÜDÜR

27 Eylül 2011 / 18:31

TURİZMİN SESİ
ICF Airports Antalya Havalimanı'nda eş genel müdür olarak göreve başlayan Ersel Göral, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. Üniversite döneminde Çelebi Yer Hizmetleri bünyesinde Operasyon Süpervizörü olarak profesyonel çalışma hayatına başlayan Göral, 1995 – 1999 yılları arasında Gözen Havacılık Hizmetleri'nde İstanbul İstasyon Müdürü olarak görev yaptı. Ersel Göral daha sonra TAV İstanbul Havalimanı İşletmesi bünyesinde sırasıyla Terminal Operasyon Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Ersel Göral 2005 – 2007 yılları arasında TAV'ın Tiflis ve Batum'daki havalimanlarında Genel Müdür olarak görev yaptı. Göral, ICF Airports'taki görevine kadar ise yine TAV bünyesinde Tunus'un Monastir ve Enfidha havalimanlarından sorumlu Genel Müdür olarak çalıştı.
Uluslararası havalimanı işletmeciliğinde önemli bir tecrübeye sahip olan Fraport AG ve ulusal ve uluslararası havacılık projelerine imza atan IC İçtaş İnşaat A.Ş ortaklığındaki ICF Airports, yönetimde eşit söz hakkı anlayışıyla her iki tarafı temsilen iki Eş Genel Müdür ile Antalya Havalimanı'nın yönetimini sürdürmektedir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.