22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İÇİMDEKİ TÜRKİYEM VAN’DA

İlki Şubat ayında Ankara'da, ikincisi ise Mart ayında İstanbul'da özel davetlilerin katılımıyla düzenlenen konserler dizisi, önümüzdeki aylarda, Elazığ ve Eskişehir ile devam edecek

İÇİMDEKİ TÜRKİYEM VAN’DA

06 Nisan 2010 / 09:56

TURİZMİN SESİ
“Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV) 11. Yıl Kutlamaları” kapsamında gerçekleştirilen Anjelika Akbar “İçimdeki Türkiyem” konserlerinin üçüncüsü Van'da! İlki Şubat ayında Ankara'da, ikincisi ise Mart ayında İstanbul'da özel davetlilerin katılımıyla düzenlenen konserler dizisi, önümüzdeki aylarda, Elazığ ve Eskişehir ile devam edecek.

1999 yılında Şafak Akın ve Hamdi Akın tarafından kurulan TİKAV; üniversite öğrencilerinin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunarak gençleri geleceğin lideri olmaya hazırlıyor. TİKAV; öğrencilere fırsat eşitliği yaratmak amacıyla, 4 yıl boyunca Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen “Bireysel Gelişim Programı” adlı eğitim programını uyguluyor. Program ile öğrencilerin; kendine güvenen, donanımlı, hoşgörülü, sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş, sürekli öğrenmeye ve gelişime açık, yeteneklerinin farkında ve yeteneklerini kullanabilen bireyler olmaları hedefleniyor.

İlk olarak Van ve Elazığ'daki üniversite öğrencilerine uygulamaya başladığı eğitimi, sonraki yıllarda Ankara ve Eskişehir'deki öğrencilere uygulayan TİKAV, 11. yılında ise; Malatya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Gaziantep, Diyarbakır ve Erzurum'daki öğrencilere ulaşmayı amaçlıyor.

TİKAV'ın 11. Yıl Kutlamaları çerçevesinde konserler verecek olan ünlü besteci ve piyano virtüözü Anjelika Akbar; Ankara, İstanbul, Van, Elazığ, Eskişehir olmak üzere toplam beş ilde sanatseverlerle buluşuyor. Akbar konserlerde; Türkiye'deki izlenimlerini aktardığı “İçimdeki Türkiyem” projesini müzik severlere sunuyor.

TİKAV'dan bu yıl mezun olacak 9 öğrencinin, vakfın kendilerine kattıklarını kendi cümleleriyle anlattıkları konserlerde; davetlilere ayrıca öğrencilerin ünlü rap sanatçısı Ege Çubukçu ile gerçekleştirdikleri rap klibi formatındaki tanıtım filmi de gösterilecek. Sanatçıyla stüdyoya girerek şarkıya eşlik eden öğrencilerin, müzik klibi kalitesinde çekilen filmde rol almalarıyla oluşturulan “TİKAV Tanıtım Filmi”; özellikle üniversite öğrencilerine, TİKAV'a gönül verenlere ve vakfı desteklemek isteyenlere hitap ediyor. Ege Çubukçu'nun TİKAV için hazırlayarak seslendirdiği bir metinle başlayan klip, sanatçının TİKAV'a duyduğu güçlü duyguları da yansıtmasıyla izleyenleri etkiliyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.