22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İFTAR GELENEĞİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Taksim’in tam kalbinde yer alan merkezi konumuyla yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayan CVK Turizm Grubuna bağlı Taksim İstanbul Hotel, ramazan da sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes lezzetlerden oluşan zengin iftar sofraları kuruyor

İFTAR GELENEĞİNİN VAZGEÇİLMEZİ

14 Temmuz 2013 / 16:38

TURİZMİN SESİ

Taksim İstanbul Hotel’in içinde yer alan La Nouba Restaurant, gün batımını serinleten İstanbul meltemi ve Türk Müziği ezgileri eşliğinde, Türk mutfağının en leziz çeşnilerinden oluşan set menülerini misafirleri için hazırlıyor.İftar geleneğinin vazgeçilmezi çorbalar ve mevsimin en sağlıklı sebzelerinden rengarenk zeytinyağlılar ile sultan sofralarının vazgeçilmez iftariyelikler Taksim İstanbul Hotel’in ramazan menüsünün başlangıç menüsünde yer alıyor. Ayrıca özel gruplar için Osmanlı geleneksel yemeklerini içeren 7 farklı menü seçeneği bulunuyor.

sultanlarin-sectigi-lezzetler,-taksim-istanbul-hotel,-iftar-sofralarinda!2.jpg
 
Anadolu’da yaşamış tüm uygarlıkların geleneği olan et yemekleri ana yemek alternatifleri olarak menü de yer alırken sütlü ve şerbetli Osmanlı tatlıları iftar menüsünü bir lezzet şölenine dönüştürüyor. 0212 393 40 00 No’lu telefondan rezervasyon yaptırarak yerinizi ayırtabilirsiniz. 
Menü fiyatı 50-60 TL arasında değişkenlik göstermektedir.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.