22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İFTAR MENÜSÜ GELİRİNDEN 5 TL SOMALİYE

Fires & Flavors, Ramazan'a özel hazırladığı kampanya ile her iftar menüsü gelirinden 5 TL'yi kuraklık ve savaş nedeniyle zor günler yaşayan Somali'li çocuklara bağışlıyor

İFTAR MENÜSÜ GELİRİNDEN 5 TL SOMALİYE

21 Ağustos 2011 / 09:49

TURİZMİN SESİ
Temmuz ayından beri Ankara'nın yeni iş ve yaşam merkezi Söğütözü'nde hizmet vermeye başlayan Başkent'in yeni yüzü JW Marriott Ankara, Ramazan ayı için hazırladığı kampanya ile Dünya'nın kanayan yarası Somali'ye merhem oluyor. JW Marriott Ankara içerisinde hizmet veren Fires & Flavors, Ramazan'a özel hazırladığı kampanya ile her iftar menüsü gelirinden 5 TL'yi kuraklık ve savaş nedeniyle zor günler yaşayan Somali'li çocuklara bağışlıyor.

Yatırımcılığını Özdoğan Grup'un üstelendiği JW Marriott Ankara'nın ana restoranı Fires & Flavors geleneksel Osmanlı mutfağı ve Dünya mutfağından lezzetleri biraraya getiriyor. Fires & Flavors'ın usta şeflerinin uluslararası lezzet deneyimleriyle otantik Osmanlı mutfak kültürünü harmanlayarak oluşturdukları Ramazan özel açık büfe iftar menüsünden gelen gelirin bir kısmını Somali'ye bağışlayarak Ramazan'ın paylaşım ruhunu misafirleri ile birlikte yaşıyor. Ramazan ayı boyunca geleneksel Türk mutfağının lezzetlerinden, iftar sofrası klasiklerine kadar uzanan geniş bir yelpazedeki leziz menüsü ve Ramazan'ın bütünleştirici ruhunu yansıtan güzel kampanyasıyla Ankaralılar'ı bekleyen Fires & Flavors görkemli ambiansının yanında açık hava teras alanıyla da sıcak yaz günlerinde keyifli bir alternatif sunuyor.

Yazın bu sıcak günlerinde Ramazan akşamlarının keyfini yaşayabileceğiniz mekanda açık büfe iftar menüsü 55 TL.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.