23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İFTAR YEMEKLERİNİZİ UNUTULMAZ KILIN

İstanbul'un cennete açılan kapısı Legend Hotel İstanbul, dalından misafirlerinin sofrasına sunduğu lezzetlerle iftar yemeklerini unutulmaz kılmak için, doğanın kucağındaki mekânında eski Ramazanları yeniden yaşatıyor

İFTAR YEMEKLERİNİZİ UNUTULMAZ KILIN

20 Ağustos 2010 / 17:29

TURİZMİN SESİ
11 ayın sultanı Ramazan bu yıl beraberinde sıcakları da getirdi. İstanbul sokaklarına pide kokusu ile birlikte, yakıcı bir sıcak da yayıldı. Oruçlarını açmak niyetiyle akşam ezanını bekleyenler için sabır daha da önem kazandı. İftar ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan'ın şenlik, vuslat ve bereket vakti olmaya devam ediyor.

Beykoz'a 25 km uzaklıktaki Polonezköy Cumuhuriyet Köyü'nde 80 dönümlük bir alana sahip olan Legend Hotel İstanbul, şehrin gürültüsünden uzakta, nezih ve doğal ortamında iftar yemeklerinizi şölene dönüştürüyor. Legend Hotel İstanbul'un kendi serasında yetiştirilen organik bitkiler ve taze baharatlarla hazırlanan geçmişten günümüze Türk mutfağı ve dünya mutfağı lezzetleri özel mönüler eşliğinde Ramazan ziyafetlerini unutulmaz kılmayı hedefliyor. Ramazan atmosferini, ister ailenize özel, isterseniz grup halinde katılacağınız iş yemeklerinde yaşatan Legend Hotel İstanbul, dilerseniz barbekü tadını doyasıya yaşayacağınız bahçesinde ve Winter Garden'da, dilerseniz nezih Terrace Restauran'ında iftarın benzersiz lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Özel iftar mönüleriyle, Ramazan'da da konuklarını doğal lezzetlerle buluşturan Legend Hotel İstanbul'da, Grup İftar Mönüleri kişi başı 60 TL'den başlıyor.

Öncesi ve Sonrasıyla İftar Keyfi
Ramazanda da ailece yapılacak küçük hafta sonu kaçamakları için biçilmiş kaftan olan Legend Hotel İstanbul, 80 dönümlük arazisinde barındırdığı 300 çeşit çiftlik hayvanıyla çocukların da gönlünü fethediyor. Otel, açık ve kapalı yüzme havuzları, masaj ve spa keyfi ve diğer doğal etkinlikleriyle doyumsuz bir günün ardından, konuklarını iftarın nefis lezzetleri ile baş başa bırakıyor. İftarın ardından ise, Ramazan'ın vazgeçilmezi olan geleneksel Türk gölge oyunu “Karagöz Hacivat Gösterisi” ile konuklarının neşesine neşe katıyor ve ebeveynlere, çocuklarına da bu geleneği yaşama ayrıcalığını sunuyor. Legend Hotel İstanbul'un Ramazan konseptinin bir diğer sürprizi ise fasıl keyfi. İftarın ardından akşam serinliğinde kahveler yudumlarken, bir yandan da Türk Sanat Müziği'nin seçkin örnekleri ile konukların kulaklarının pası temizleniyor.

“Nerede o eski Ramazanlar?” diye soranlar için soru artık yanıtsız değil: Legend Hotel İstanbul'da…

Legend Hotel İstanbul
Reşadiye Cad. No: 18
Cumhuriyet Köyü
Beykoz/İstanbul
T. 0216 434 57 57
www.legendhotelistanbul.com  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.