22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

IGTM GOLF TURNUVASI 14-17 KASIM’DA

Dünyanın dört bir yanından 350 golf operatörü, 1400 delege ve golf medyasının önde gelen temsilcilerinin katılacağı fuar, 14-17 Kasım tarihlerinde yapılacak

IGTM GOLF TURNUVASI  14-17 KASIM’DA

10 Ocak 2011 / 17:19

TURİZMİN SESİ
Doğaya ve çevreye saygı ilkesiyle müşterilerine eşsiz güzellikler sunan Cornelia Diamond Golf Resort &Spa, IGTM 2011 (International Golf Travel Market/Uluslar arası Golf Turizm Fuarı) golf turnuvası ve Gala Gecesi'ne ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyor.

YÜKSEK kalite standardı ve markalaşmış hizmetleriyle müşterilerine sunduğu tatili büyüleyici bir deneyime dönüştüren Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, golf turizminin dünya çapındaki en büyük etkinliği olarak nitelendirilen IGTM 2011 (International Golf Travel Market/Uluslar arası Golf Turizm Fuarı) golf turnuvası ve Gala Gecesi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Dünyanın dört bir yanından 350 golf operatörü, 1400 delege ve golf medyasının önde gelen temsilcilerinin katılacağı fuar, 14-17 Kasım tarihlerinde yapılacak.

IGTM Gala Gecesi'ni düzenleyeceği otel olarak Cornelia Diamond Golf Resort&Spa'yı seçti. Gala yemeği 17 Kasım tarihinde Cornelia Diamond'da organize edilecek, böylece golf sporunun dünyadaki otoriteleri tesiste ağırlanacak. Ayrıca IGTM golf turnuvasının oynanacağı tesislerden biri Cornelia Golf Club Nick Faldo Sahası olacak.

Katma değeri arttıran golf turizmindeki başarısıyla yılın 12 ayını da hareketli geçiren Cornelia Diamond, dünyanın pek çok ülkesinden gelen golf sporcularının buluşma noktası özelliğini taşıyor. Belek bölgesinin ilk imzalı sahası olan Cornelia Golf Club Nick Faldo sahasında son üç yılda 122.018 oyun oynandı. 2011 yılı hedefi bu sayıyı yüzde 10 arttırmak. Nick Faldo sahasını tercih eden ülkeler arasında İngiltere, Almanya ve İskandinav ülkeleri ilk sıraları paylaşıyor.

Daha önce Portekiz, Fransa, Güney Afrika gibi farklı ülkelerde düzenlenen köklü golf geleneği bu yıl Belek'te gerçekleştirilecek ve Türkiye dünyanın en önde gelen turizm organizasyonlarından birine imzasını atmış olacak. Belek, fuarın gündemine 2008 yılında “Avrupa'nın En İyi Golf Destinasyonu” seçilmesiyle girmişti. IGTM 2011'in Belek'te yapılacağı 15-18 Kasım tarihlerinde İspanya'nın Valencia kentinde yapılan buluşmada ilan edildi. Diğer taraftan, Cornelia Diamond 2012 Dünya Amatör Golf Şampiyonası'nın da ev sahipliğini üstlenecek.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.