22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

II. GASTRONOMİ YEMEK YARIŞMASI YAPILDI

Aşçılar Derneği, Uludağ Profesyonel Aşçılar Derneği'nin 15 - 16 Mayıs 2012 tarihleri arasında Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlediği II. Gastronomi Yemek Yarışması'na tam destek verdi

II. GASTRONOMİ YEMEK YARIŞMASI YAPILDI

20 Mayıs 2012 / 22:15

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir'in Yarışma Komitesi'nde yer aldığı etkinlikte dernek yönetim kurulu ve üyeleri jüri olarak görev aldı. “Gençler” ve “Ustalar” olmak üzere iki ayrı kategoride farklı dallarda gerçekleşen II. Gastronomi Yemek Yarışması'nda öğrenci, genç ve usta şefler çeşitli ödüller kazandı. Bursa Atatürk Kongre Merkesi'nde gerçekleşen etkinlikte Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir, Selahattin Can ve Uludağ Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'ni kutlayan bir açıklama yaptı. “Uludağ Profesyonel Aşçılar Derneği'nin 15 - 16 Mayıs 2012 tarihleri arasında Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlediği II. Gastronomi Yemek Yarışması'nda bulunmaktan Aşçılar Derneği olarak büyük onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Mesleğimiz ve sektörümüz, bu tür organizasyonlarla büyümekte, Türk mutfağı gelecek nesillere doğru bilgilerle aktarılmakta ve genç aşçılarımız kendi mutfaklarını özgün tatlarını çok daha bilinçli bir şekilde keşfetmektedirler. Sizleri her şeyden önce Türk mutfağına verdiğiniz önemden ötürü tebrik ederim. Bununla birlikte bu özel ve önemli etkinliğin hayata geçmesini sağlayan ve içinde benim de bulunduğum yarışma komitesinin başkanı Sayın Yalçın Manav'ı, Sayın Ümit Yüksel'i, Sayın İsmet Büdün'ü, Sayın M. Nail Özden'i ve Sayın Selahattin Can'ı ve etkinlik boyunca jüri üyeliği yapan şeflerimizi başarılı organizasyonlarından ötürü kutlarım.Genç ve öğrenci aşçılarımız için çok önemli bir deneyim olan II. Gastronomi Yemek Yarışması'na destek veren sponsorlarımıza başta Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ ve Inoksan olmak üzere teşekkür ederim.”

Aşçılar Derneği Inoksan'da
Aşçılar Derneği, etkinliğin ikinci günü Inoksan'ı ziyaret etti. Inoksan'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Vehbi Varlık'ın da katıldığı toplantıda fabrikanın tarihçesi hakkında bilgi verildi ve yeni ürünler tanıtıldı. Toplantının ardından Inoksan'ın fabrikası gezildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.