22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İKSV –THY ARASINDA İMZA VE TOKALAŞMA

İKSV adına Yönetim kurul Başkanı Bülent Eczacıbaşı, THY adına Genel Müdür Temel Kotil 10 Mayıs 2011 tarihinde İKSV binasında antlaşmayı imzaladılar

İKSV –THY ARASINDA İMZA VE TOKALAŞMA

11 Mayıs 2011 / 21:03

TURİZMİN SESİ - YILMAZ PARLAR


Bülent Eczacıbaşı 100 üye ile sınırlı olan İKSV V:İ:P Siyah Lale üyelik kartını Temel Kotil'e sunarken 100.ncü ve son üye olduğunu ilan etti. Bülent Eczacıbaşı “ kültür ve sanat yoluyla ulusal ve uluslararası değerler arasında sürekli ve kalıcı bir etkileşim sağlamanın, İKSV'nin temel amaçlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Bu sebeple uluslararası içerikli festivaller, bienaller ve etkinlikler düzenliyor, hem İstanbul'da hem de yurtdışındaki çalışmalarımızda kültür ve sanatın sınır tanımadığını vurguluyoruz.

Ülkeler arasındaki sınırları farklı bir anlamda yok eden Türk Hava Yolları'nın resmi sponsorlarımız arasına katılmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türk Hava Yolları, 2011'den itibaren üç yıl boyunca İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın Resmi Havayolu şirketi olacak. Kendi dallarında İstanbul'u bölgesel bir merkez haline getirmeyi hedefleyen iki kurum olarak, birbirimize vereceğimiz destekle önemli adımlar atacağımıza ve işbirliğimizin hem yerel hem de uluslararası düzeyde olumlu ve verimli sonuçlar doğuracağına inanıyorum “ şeklinde konuştu.
Temel Kotil “165 uçaklık filomuzla 137 Uluslararası 41 yurtiçi olmak üzere 178 noktaya uçan 4 yıldızlı hava yoluyuz.”dedi İmza sonrası Siyah Lale Üyelik kartını alan Temel Kotil “ Bizim işimiz Dünya “diyerek Cam muhafazalı THY sembollerinden biblo Dünya Küreyi İKSV adına Bülent Eczacıbaşı'na takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.